Lucrările la Podul Ciurel avansează cu greu: primul strat de asfalt, după 9 ani de la începerea proiectului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la Podul Ciurel din Bucureşti avansează în ritm de melc, după 9 ani de la debutul proiectului menit să fluidizeze traficul sufocat din cartierul Militari. Zilele acestea a fost turnat primul strat de asfalt pe podul care trece peste Dâmboviţa şi Şoseaua Virtuţii, conform Digi24.

Cel mai mare proiect de infrastructură din Bucureşti, demarat în urmă cu nouă ani, a intrat într-o nouă etapă, scrie Digi24.

Proiectul a fost demarat în 2010, dar a avansat destul de greu din cauza neînţelegerilor dintre Primăria Capitalei şi locuitori. Termenele au fost prelungite fiindcă proprietarii şi Primăria au ajuns în instanţă de mai multe ori, toate acestea ducând la întârzierea proiectului, astfel încât nici astăzi nu se ştie exact când ar putea fi terminat în întregime.

Deşi destul de greu, lucrările avansează la Podul Ciurel. Muncitorii au turnat primul strat de asfalt la Nodul Virtuţii, cel care traversează Dâmboviţa şi Soseaua Virtuţii.

Oficialii Primăriei Capitalei răspund cu optimism şi spun că lucrările de la Nodul Virtuţii vor fi gata până la sfârşitul anului. Şoferii sunt sceptici şi spun că lucrările nu vor fi gata la termenul anunţat. 

Acum, pe lângă asfaltarea la Nodul rutier Virtuţii, se lucrează şi la finalizarea rampelor de acces către pod. Este primul tronson dintre cele trei ale pasajului, care ar trebui să se unească cu centura Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite