Manifestaţii de susţinere a familiei Furdui, rămasă fără şapte copii în Germania. În stradă a ieşit şi familia Bodnariu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest familia furdui FOTO Prodocens Media

Sute de oameni au participat sâmbătă la două manifestaţii de susţinere a familiei Furdui, rămasă la începutul lunii aprilie fără cei şapte copii, preluaţi din familie de Protecţia Copilului din Germania. Protestele au avut loc în Suceava şi Bucureşti, iar la evenimentul din Capitală a participat şi familia Bodnariu.

Petru şi Camelia Furdui, o familie de români stabilită în Germania, a rămas în luna aprilie fără toţi ce şapte copii, preluaţi de Protecţia Copilului după ce băiatul cel mare, în vârstă de 16 ani, s-a plâns că nu se înţelege cu părinţii şi că mama le-a aplicat corecţii fizice celor mici.

Pe modelul evenimentelor de susţinere a familiei Bodnariu organizate în toată lumea, comunitatea neoprotestantă, din care face parte şi familia Furdui, la fel ca familia Bodnariu, a organizat sâmbătă două manifestaţii de susţinere a familiei Furdui, în Bucureşti şi Suceava.

La protestul din Bucureşti a participat şi familia Bodnariu, rămasă în noiembrie 2015 fără cei cinci copii, luaţi din familie de Protecţia Copilului din Norvegia. Stabiliţi în România după crunta experienţă din Norvegia, Marius şi Ruth Bodnariu au în prezent şapte copii. Cinci dintre ei au fost prezenţi, alături de Ruth şi Marius Bodnariu, la evenimentul din Bucureşti.

Familia Bodnariu a transmis mesaje de susţinere familiei Furdui. „Au trecut exact şase ani de când a venit Protecţia la uşa noastră şi ne-a luat copiii. Nu au vrut să ne asculte, nu au vrut să ne cunoască, nici pe noi, nici familia noastră. Avocaţii au spus că sunt mici şanse să câştigăm la primul proces. Odată au spus că o să simţim că suntem în groapa leilor. Aşa am simţit şi cred că asta simt şi Camelia şi Petru. Ne rugăm să vină copii cât mai repede acasă şi să îi strângă pe copii în braţe”, a transmis Ruth Bodnariu. „Vă mulţumim că ne-aţi susţinut atunci şi susţineţi acum familia Furdui. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a transmis şi Marius Bodnariu.



La Suceava, sute de persoane au manifestat pentru susţinerea familiei Furdui. Atât la protestul de la Suceava, cât şi la cel din Bucureşti au participat senatorul PSD Titus Corlăţean, deputatul PNL Robert Sighiartău, dar şi mai mulţi pastori neoprotestanţi. Vă recomandăm să citiţi şi:

Mărturia lui Bodnariu, românul căruia Norvegia i-a confiscat cei 5 copii. Detalii din ancheta ţinută la secret: „Norvegienii care ne cunosc aici sunt şocaţi”

VIDEO Familia Bodnariu, stabilită în România după coşmarul norvegian, a fost prezentă în Parlament cu toţi cei şase copii

Drama familiei Furdui, rămasă fără şapte copii, în Germania. Turnura tragică pe care a luat-o cazul

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite