Marea deszăpezire: bucureştenii iau lopeţile în mână şi curăţă străzile în locul primăriilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestatarii din Bucureşti, care se opun mai multor proiecte de mediu şi care au organizat mai multe acţiuni prin intermediul reţelelor sociale de-a lungul ultimelor luni, au anunţat mai multe acţiuni civice prin care vor face treaba autorităţilor. Oamenii îşi propun să cureţe străzile îngropate în zăpadă şi ignorate de primării, din nou.

Evenimentul a fost anunţat pe Facebook şi este prezentat ca unul dintr-o serie de acţiuni civice prin care bucureştenii se înarmează cu lopeţi şi pleacă pe străzi pentru a da o mână de ajutor celor care întâmpină dificultăţi.

„«România Protestează» lansează o serie de acţiuni menite să ne aducă aminte că suntem oameni. Împreună, renaştem spiritul de solidaritate în cadrul comunităţilor locale şi reaprindem în cei din jur valorile care ne defineau cândva ca neam: solidaritate, unitate, toleranţă, întrajutorare şi respect reciproc“, este descrisă acţiunea pe pagina de Facebook. 

Pe pagina citată, organizatorii acţiunii de întrajutorare anunţă că oamenii îşi propun să facă treaba primăriilor care s-au dovedit încă o dată nepregătite. Bucureştenii sunt îndemnaţi să scrie pe pagina evenimentului în ce zonă a oraşului au observat că Primăria nu îşi face treaba şi unde sunt împotmoliţi în zăpadă.

„Nu uitaţi să faceţi şi o poză, astfel încât după ce «Iadul Alb» se va topi, să puteţi avea o amintire a situaţiei actuale! PS: Primiţi puncte bonus dacă în zonă există aziluri de bătrâni, copii, rampe pentru persoane cu dizabilităţi“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite