Mark Zuckerberg: "Facebook nu se va închide!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a dezminţit zvonurile cum că Facebook se va închide în luna martie a acestui an.

Tabloidul american Weekly World News scria acum trei zile că Facebook se va închide în martie din cauza succesului prea mare. Aceştia au publicat presupuse declaraţii ale lui Zuckerberg, prin care acesta ar fi declarat: "Gestionarea site-ului a devenit prea stresantă. Facebook a scăpat de sub control".

"Stresul de a gestiona această compania mi-a ruinat viaţa.Trebuie să pun capăt nebuniei" ar mai fi spus acesta. Zuckerberg a declarat ca decizia de a închide Facebook a fost dificilă, şi crede că oamenii nu vor fi supăraţi.

“Nu am primit nicio informare cu privire la închiderea Facebook, deci continuăm să lucrăm. Nu plecăm nicăieri, aventura abia a început”, se arata într-un mesaj transmis de reprezentanţii reţelei de socializare pe Twitter.

Facebook a înregistrat un profit net de 355 de milioane de dolari în primele nouă luni ale anului trecut şi venituri de 1,2 miliarde de dolari.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite