Mărturia vecinei unei femei ucise în Capitală: Când a ajuns Poliţia, ea încă striga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vecina unei femei care a fost ucisă în bătaie joi noapte de fiul său, într-un apartament din Bucureşti, susţine că victima era încă în viaţă când echipajele au ajuns la adresă.

Poliţia a fost alertată de vecinii care au auzit ţipete din apartamentul în care locuiau o femeie în vârstă de 74 de ani şi fiul ei de 46 de ani. Când poliţia a ajuns la faţa locului, a spart uşa apartamentului şi a găsit-o pe femeie decedată. Bărbatul a fost imobilizat şi dus la secţie, a informat Poliţia Capitalei. 

Una dintre vecine a declarat că a efectuat apelul la 19.59, iar „la 20.45 poliţiştii încă dădeau cu picioarele în uşă să o deschidă“, potrivit Antena 3.

„M-a rugat pe fereastra de la bucătarie, fiind suprapuse, să chem Salvarea sau Poliţia fiindcă o omoară. Singurele vorbe pe care le-am auzit. Am format 112, o doamnă mi-a răspuns, i-am spus cazul foarte repede, ca să înţeleaga ce grav este. Au venit după 20-25 de minute. Au aşteptat descarcerarea şi au desfăcut uşa pe la 9 şi ceva. Cam la o oră au spart uşa. Când au venit poliţiştii prima dată, dânsa mai striga. Pe parcurs n-a mai avut voce. Nu se mai auzeau decât trancăniturile lui. Lua tot ce avea în cale şi trântea de pământ. Până atunci, a trântit tot în capul doamnei”, a declarat vecina care a sunat la 112. 

Surse din anchetă susţin că femeia ar fi fost omorâtă cu aparatul de microunde din bucătărie, bărbatul lovind-o cu acest aparat până când femeia a rămas fără suflare.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri şi sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite