Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Masca, obligatorie pe o rază de 50 de metri în jurul şcolilor din Bucureşti. Incidenţa COVID a ajuns sâmbătă, în Capitală, la 2,33 la mia de locuitori

1
18 Sep 2021 15:08:50
Autor: George-Andrei Cristescu
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis sâmbătă menţinerea obligativitatea purtării măştii de protecţie pe o rază de 50 metri în jurul unităţilor de învăţământ pentru cei care staţionează în acest perimetru.

staţionează în jurul şcolilor. Suplimentar a fost specificată o normă din Ordinul comun al ministrului Educaţiei şi Sănătăţii care legiferează că, la peste 2 la mie, orele de educaţie fizică vor avea loc doar în spaţiu deschis, fără purtarea măştii", a declarat subprefectul Capitalei Antonela Ghiţă, potrivit Agerpres.

Ghiţă a menţionat că restul hotărârii CMBSU cuprinde prevederi din HG 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu 10 septembrie.

La nivelul Municipiului Bucureşti rata de incidenţă COVID-19 cumulată la 14 zile este, sâmbătă, de 2,33 la mia de locuitori.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

t mihai
18.09.2021, 18:50:58

"... Masca, obligatorie pe o RAZĂ de 50 de metri..." Perimetru, nu raza. Raza este un element al geometriei cercului... Scoala nu este construita în forma circulara...

+10 (10 voturi)
Modifică Setările