Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Maşinile abandonate în Sectorul 6 al Capitalei sunt ridicate

0
20 Mar 2014 15:55:06
Autor: Cristina Răduţă
Maşinile abandonate din sectorul 6 al Capitalei vor fi ridicate FOTO Arhivă
Maşinile abandonate din sectorul 6 al Capitalei vor fi ridicate FOTO Arhivă

Două maşini abandonate în sectorul 6 al Capitalei au fost ridicate, miercuri, de autorităţi, în cadrul campaniei intitulate BULINA, demarată în luna octombrie a anului trecut.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au anunţat că cele două autoturisme abandonate au fost ridicate pe de domeniul public pentru că de cele mai multe ori „maşinile fără stăpân se transformă în adevărate focare de infecţie“. Acţiunea a fost realizată în cadrul programului de gestionare a vehiculelor fără stăpân de pe domeniul public, demarat în luna octombrie a anului trecut.

„Una dintre maşinile ridicate, ieri, era situată pe strada Valea Argeşului nr. 20, iar cea de-a doua, pe strada Valea Ialomiţei nr. 1A“, se arată într-un comunicat de presă.

Pe parcursul desfăşurarii campaniei BULINA au fost eliberate peste 100 de locuri de parcare, iar programul va continua pe tot parcursul acestui an.

Activitatea de ridicare a maşinilor „uitate” de proprietari pe domeniul public se derulează conform Legii nr. 421/27.06.2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ teritoriale.

Pe aceeaşi temă:

Se ridică maşinile abandonate pe străzile din sectorul 4

FOTO Glumă proastă la Timişoara: Au decorat un Mercedes cu o bordură

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările