Medicii de la clinica din Viena: Starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a îmbunătăţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de medici care se ocupă de Teo Trandafir au reuşit să o stabilizeze şi să readucă la normal majoritatea funcţiilor organelor afectate. Într-o saptamana ar putea iesi de la terapie intensiva.

Adjunctul departamentului de chirurgie, profesorul Michael Gnant, explică într-un comunicat de ce echipa medicală a optat pentru tratament şi nu pentru o intervenţie chirurgicală: "Am încercat să evităm o procedurăchirurgicală invazivă întrucât tratamentul folosit este cea mai moderna terapie în cazurile de pancreatită acută şi putem spune, cu prudenţă totuşi, că această strategie pare să fie un succes", afirmă Gnant.

Cele mai recente rezultate ale analizelor computer tomograf, obţinute astăzi, arată o anumită îmbunătăţire a structurii pancreasului, iar parametrii infecţiei şi presiunea intra-abdominală sunt într-o uşoară scădere, potrivit PRO tv.

"Dacă situaţia continuă sa se imbunatateasca, Teo Trandafir ar putea fi transferata de la sectia de terapie intensiva intr-o saptamana", afirma si directorul medical al AKH, profesorul Reinhard Krepler.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite