Mercedes vandalizat în Bucureşti de un individ gelos VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
captura

Un bucureştean şi-a găsit maşina vandalizată, după ce un bărbat care l-ar fi confundat i-a distrus o oglindă, un far, portiera, bara din spate şi grila din faţă.

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 16 iunie, puţin după orele 5.00, şi a fost surprins de o cameră de supraveghere de la un magazin din zona Nerva Traian. Din imagini se vede cum un şofer opreşte în dreptul unui Mercedes coboară dintr-un Renault Clio şi întâi îşi canalizează furia spre oglinda autoturismului parcat. După ce o rupe, trece la grila din faţă, pe care o loveşte cu piciorul până o înfundă, apoi sparge un far, izbeşte portiera de pe partea şoferului, apoi distruge şi bara din spate. Daunele se ridică la 9.000 de lei. 

Victimă colaterală într-un conflict amoros 

Acelaşi individ ar fi provocat distrugeri şi geamurilor de la intrarea în scara alăturată, administratorul depunând plângere la Poliţie.

Agresorul ar fi fost părăsit de iubita care stă în scara respectivă şi, cel mai probabil, tânărul păgubit a fost confundat de bărbatul gelos, întrucât vecina respectivă a avut în trecut o relaţie cu un bărbat care avea o maşină identică, de aici confuzia. 

Imaginile au ajuns la Poliţie, oamenii legii spunând că în două săptămâni vor trimite la faţa locului o echipă care să cerceteze cazul. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite