Milioane de SIM-uri telefonice au fost găsite în spatele unui bloc din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a găsit în spatele unui bloc din Bucureşti cinci saci în care se aflau 10 milioane de cartele SIM care proveneau de la toţi operatorii de telefonie mobilă de pe piaţa românească. Poliţiştii Secţiei 3 încearcă să descopere provenienţa SIM-urilor.

„La data de 20.11.2017, prin sistem 112, Direcţia Generală de Poliţie a  Municipiului Bucureşti a fost sesizată de un bărbat  că pe o stradă de pe raza sectorului 1 a găsit mai mulţi saci conţinând cartele telefonice (sim-uri)“, au anunţat poliţiştii. 

Duminică dimineaţă, bărbatul care a sunat la 112 ieşise să-şi plimbe câinele pe Calea Plevnei din Capitală, când a văzut cum doi indivizi încarcă într-o maşină sacii, însă când i-a confruntat aceştia au luat-o la fugă, potrivit Ştirile Protv.

El a constatat că în saci de află milioane de cartele SIM şi chiar a încercat câteva dintre cartele, observând că funcţionează.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Secţia 3, care a declanşat verificări pentru a stabili provenienţa şi modul în care au ajuns acei saci acolo. 

Te-ar putea interesa şi:

Noi informaţii din arhivele desecretizate despre asasinarea lui Kennedy. Planifica un război cu URSS

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite