Ministrul Sănătăţii a cerut conducerii Spitalului "Marie Curie" să verifice afirmaţiile apărute în The Independent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a cerut în această după-amiază echipei de conducere a Spitalului de Copii “Marie Curie” să verifice dacă declaraţiile unui medic din această unitate apărute  în cotidianul britanic “The Independent” sunt reale, precum şi contextul în care aceastea au fost realizate.

De asemenea, ministrul Sănătăţii a cerut managerului spitalului să ia toate măsurile necesare în acest caz. 

Ministrul Sănătăţii consideră că articolul apărut în publicaţia britanică aduce prejudicii de imagine serioase atât unităţii medicale, cât şi întregului sistem sanitar românesc.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, Spitalul de Copii “Marie Curie” este una dintre cele mai importante unităţi medicale pentru copii din România, în care activează un corp medical recunoscut pentru profesionalismul şi performanţele sale.

În ceea ce priveşte, secţia de chirurgie cardiovasculară, Ministerul Sănătăţii susţine demararea activităţii în această secţie, la fel cum a susţinut şi toate demersurile realizate în vederea organizării acesteia. În acest sens, au fost alocate fonduri importante pentru achiziţia de aparatură medicală şi, încă de anul trecut, au fost deblocate 22 posturi pentru realizarea angajărilor necesare.


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite