Minoră violată de opt bărbaţi şi apoi abandonată pe stradă. Agresorii, trimişi în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi FOTO Shutterstock
Minora a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi FOTO Shutterstock

Opt bărbaţi au fost trimişi în judecată pentru viol, agresiune sexuală, complicitate la viol şi act sexual cu un minor.

Iniţial, fata a întreţinut relaţii consimţite cu unul dintre ei, însă lucrurile s-au complicat după ce la locul faptei a sosit încă o maşină cu prieteni chemaţi de primii patru tineri. Fata nu a vrut să facă sex şi cu ceilalţi, aşa că aceştia au constrâns-o, iar trei dintre ei i-au cerut acte sexuale orale pentru a o duce înapoi acasă.

În urma anchetei, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a dispus trimiterea în judecată a opt inculpaţi, (dintre care şapte inculpaţi cercetaţi sub sub măsura preventivă a arestării preventive şi un inculpat cercetat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu) pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, complicitate la viol, agresiune sexuală şi act sexual cu un minor.

Conform procurorilor, la data de 27.12.2020, în jurul orei 1920, o persoană vătămată în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din mun. Bucureşti, sector 2, cu un inculpat, în vârstă de 18 ani, care o abordase în urmă cu aproximativ 3 zile prin aplicaţia WhatsApp, care era însoţit de un alt inculpat, cu vârsta de 23 de ani, conducătorul unui autoturism marca Volvo.

Unul dintre inculpaţi i-a spus minorei că urmează să se plimbe cu autoturismul prin zonă. De pe aceeaşi stradă, după aproximativ 100 de metri, în autoturism au urcat şi alţi doi inculpaţi, în vârstă de 17 ani, şi, respectiv, 21 de ani.

Cei patru inculpaţi împreună cu persoana vătămată s-au deplasat cu autoturismul în cauză la un poligon auto din oraşul Pantelimon, jud. Ilfov, iar, de acolo, s-au deplasat la un imobil aflat în renovare, situat în oraşul Pantelimon, jud. Ilfov, imobil prevăzut cu un etaj.

În această locaţie, persoana vătămată a fost condusă într-o cameră aflată la etajul imobilului, unde au intrat iniţial împreună toate persoanele menţionate anterior. Minora a întreţinut cu unul dintre inculpaţi un act sexual normal consimţit.

Ulterior, în cameră au intrat şi ceilalţi inculpaţi, timp în care, la imobilul în cauză a mai sosit un autoturism de culoare albastră, cu încă patru tineri, în vârstă de 21 de ani, 22 de ani, 23 de ani şi 28 de ani, aceştia fiind chemaţi la adresă de către unul dintre inculpaţi. Ulterior, cei opt băieţi au ieşit din cameră şi au discutat între ei, cu privire la ordinea în care vor întreţine relaţii sexuale cu persoana vătămată.

Întrucât minora s-a opus întreţinerii în continuare de relaţii sexuale, a fost lovită cu palma în zona feţei şi a întreţinut cu inculpaţii acte sexuale normale, prin constrângere. De asemenea, trei dintre inculpaţi i-au propus minorei să întreţină acte sexuale orale, în schimbul conducerii înapoi la domiciliu. Persoana vătămată a refuzat propunerea, iar aceştia, prin constrângere, au atins-o în zone intime.

Ulterior, minora a fost lăsată de autori pe Şoseaua Pantelimon unde a fost găsită, în jurul orei 22.30, de un echipaj de poliţie al Secţiei 9.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite