Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Nicuşor Dan anunţă că au continuat discuţiile pentru construirea bugetului: N-am de gând să accept risipă prin preţuri umflate sau achiziţii nejustificate

12
21 Jan 2021 21:43:20
Autor: News.ro
Nicuşor Dan: N-am de gând să accept risipă prin preţuri umflate sau achiziţii nejustificate  Foto: Arhivă
Nicuşor Dan: N-am de gând să accept risipă prin preţuri umflate sau achiziţii nejustificate  Foto: Arhivă

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că, joi, au continuat discuţiile pentru construirea bugetului, unele discuţii fiind mai ”tăioase”. ”N-am de gând să accept risipă prin preţuri umflate sau achiziţii nejustificate”, a afirmat primarul.

”Am continuat azi dezbaterile cu reprezentanţii direcţiilor din Primărie, consilierii municipali şi ONG-urile în vederea creării bugetului pentru 2021, discutând despre cheltuieli şi investiţii pentru sănătate, asistenţă socială, consolidare anti-seismică, sport şi agrement. Au fost întrebări directe şi, uneori, schimburi de replici mai tăioase, fiindcă banii publici trebuie cheltuiţi corect”, a scris, joi seară, pe Facebook, Nicuşor dan. 

 
Primarul anunţă că nu va accepta preţuri umflate şi achiziţii nejustificate. 
 
”N-am de gând să accept risipă prin preţuri umflate sau achiziţii nejustificate. Toţi oamenii cu atribuţii de conducere în Primăria Capitalei şi în instituţiile subordonate trebuie să înţeleagă că epoca risipei s-a terminat, iar managementul înseamnă responsabilitate. Fiecare poate cheltui cu largheţe din banii personali, dar cu banii publici trebuie să fim strânşi la pungă”, a mai scris primarul general. 
 
Primarul general Nicuşor Dan a avut, joi, o dispută cu directorul economic al Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), Răzvan Niţu, care a afirmat că preţul unei bănci este 5.000 de lei, fiind necesare 3.000 de bănci. 
 
Primarul l-a întrebat ”Vă bateţi joc de noi?” şi l-a invitat să părăsească şedinţa în care se discuta bugetul Primăriei Capitalei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

12 Comentarii

Toru Okada
21.01.2021, 21:51:14

scrie ca un om care nu a facut niciodata management, dar a citit si el intr-o carte motivationala. sper sa ma insel si peste 4 ani sa pot sa zic: "Bravo boss!" si sa il mai votez odata.

-11 (17 voturi)
Ramona Georgescu
21.01.2021, 21:59:26

Epoca risipei este - și datorita fostei administratii- încheiată. Încă un aspect necunoscut noului primar general.

-3 (5 voturi)
moftronix2
21.01.2021, 22:38:14

Papagalul Mucușor vorbește pentru fanii lui prosti și analfabeți. O achiziție se face in baza Referat de necesitate, Cerere de Oferta, Oferte primite, Analiza de oferte. Toate aceste documente sunt verificate și rasverificate de Serviciile unității. Financiar, juridic, facturare. Documentele de achiziție ajung in Consiliul general al primăriei...Populismele acestui golan incompetent care nu a produs nimic în viața lui merg doar la papagalii de teapa lui care poluează acest forum. Mucisor e un golanas șmecher...nu poate să facă nimic din cauza hoților ...o marotă care prinde la fanii lui inepți .

-4 (10 voturi)
Cornel Cazacu
21.01.2021, 22:40:36

Măi, măi.

moftronix2
21.01.2021, 22:47:18

Mucusor știe că oamenii stau in frig in case sub Primăria condusă de el? Știe, de aceea baga populisme cu hoții pe care vrea sa i dea el afara...Sa i dea afara, cine îl oprește? ...Sau se teme că după ce ii dă afară pe toți nu mai are pe cine sa dea vina....

-5 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (12)

Modifică Setările