Nicuşor Dan, despre centrele de vaccinare: Cred că este nevoie ca această chestiune să fie suportată de la nivel naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan - declaraţii măsuri relaxare Bucureşti / 22 ian 2021 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicuşor Dan - declaraţii măsuri relaxare Bucureşti / 22 ian 2021 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că este de părere că procesul de vaccinare împotriva COVID-19 trebuie să fie făcut uniform la nivel naţional, mai ales că sunt localităţi mai bogate care îşi permit să amenajeze spaţii, dar sunt şi localităţi mai sărace care nu îşi permit acest lucru.

„Cred că este nevoie ca această chestiune să fie suportată de la nivel naţional, pentru ca e nevoie ca procesul de vaccinare să fie făcut uniform la nivel naţional şi evident că avem localităţi mai bogate şi localităţi mai sarace. Dacă lăsăm la nivelul bugetului local, o să avem dificultăţi în anumite zone”, a declarat Nicuşor Dan, întrebat fiind, la B1 TV, dacă este necesară o reaşezare a atribuţiilor privind vaccinarea populaţiei împotriva COVID-19.

Nicuşor Dan a mai adăugat că în timp, la nivelul Capitalei, vor fi mai bine definite atribuţiile primarului general şi ale viceprimarilor.

„În ceea ce priveşte atribuţiile între primarul general şi primarii de sectoare, ceea ce am început noi este o discuţie la nivel de prietenie, dar cred că în timp o să ajungem definim mult mai clar competenţele pe ce înseamnă străzi, parcări, parcuri, zona socială şi atunci o să fie mai clar care sunt responsabilităţile. Inclusiv pentru cetăţeni o să fie mai simplu să ştie către cine să se adreseze pe anumite chestiuni”, a mai declarat Nicuşor Dan. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite