Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Nicuşor Dan, detalii despre funcţionarul care a fugit cu documentele înaintea unui control anunţat de primar: „A fugit la Primăria Sectorului 3, s-a angajat”

1
28 May 2022 12:22:32
Autor: Andreea Ghiorghe
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Primarul Capitalei a anunţat că angajatul Direcţiei Urbanism din Primăria Generală care a fugit cu mai multe documente în braţe înaintea unui control anunţat de primar, surprins pe camerele de supraveghere, s-a angajat, prin transfer, la primăria Sectorului 3. Edilul a transmis că funcţionarul tot va fi tras la răspundere pentru scoaterea documentelor din primărie, precizând că ancheta continuă.

„Am aflat unde a fugit angajatul Direcţiei Urbanism din Primăria Capitalei, surprins pe cameră în data de 17 mai: a fugit până la Primăria Sectorului 3, unde s-a angajat deja prin transfer. Doar n-aţi crezut c-a fugit la Asociaţia Albă ca Zăpada, nu!”, a scris edilul, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.
 
Nicuşor Dan a precizat că ancheta poliţiei continuă. „Asta, evident, nu-l scuteşte de răspundere pentru scoaterea de documente din primărie şi eventuale alte fapte, fiindcă ancheta Poliţiei continuă”, a completat edilul.
 
Primarul Capitalei a publicat, pe 18 mai, imagini surprinse de o cameră de supraveghere în care se poate vedea cum un angajat al Direcţiei de Urbanism fuge pe stradă cu dosare în braţe pentru a scăpa de un control dispus de primar.

 VIDEO

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

eu doar constat
28.05.2022, 13:55:03

i-auzi, ia! A "fugit" din PMB si s-a angajat la PSect.3, dar nu oricum, ci..."prin transfer". Pai, sa ma ierte Dan(danache), dar asta nu inseamna ca a fugit, pentru ca, pentru a functiona transferul, trebuie sa ti-l acorde cel de la care pleci. Asa dar, n-a fugit, ci a plecat cu acordul PMB, poate chiar al Primarului General. Si, daca a avut acordul PMB pentru transfer, probabil si chiar posibil, ca documentele cu care a plecat sa-i fi fost puse in brate de altcineva, care a ramas si care pica mult mai rau decat asta, fugitul, daca ajungeau la control. Apropo's. Au ajuns documentele furate la organul de control?

Modifică Setările