Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Nicuşor Dan, după ce greva de la STB s-a încheiat: Discuţiile vor continua pentru ca lucrurile de la STB să se îmbunătăţească în limitele posibilului

2
25 Jan 2022 09:12:58
Autor: News.ro
Foto Inquam Photos
Foto Inquam Photos

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă pe Facebook, după ce greva de la STB s-a încheiat şi şoferii au ieşit pe traseu, că discuţiile vor continua pentru ca lucrurile de la această societate să se îmbunătăţească în limitele posibilului, în funcţie de bugetele disponibile.

”Greva de la STB s-a încheiat. Discuţiile de aseară cu angajaţii şi sindicaliştii de la STB au avut succes, iar azi dimineaţă aproape toate mijloacele de transport public care erau programate au ieşit pe traseu”, a scris primarul Capitalei. 
 
Nicuşor Dan afirmă că ”discuţiile vor continua pentru ca lucrurile de la STB să se îmbunătăţească în limitele posibilului, în funcţie de bugetele disponibile”.
 
 
”Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în rezolvarea crizei şi regret că bucureştenii au fost privaţi timp de 5 zile de serviciul de transport public la suprafaţă”, mai spune primarul Capitalei. 
 
Greva de la Societatea de Transport Bucureşti s-a încheiat marţi după cinci zile, conform anunţului făcut de societate.

”La ora 7:00, peste 90% din parcul de vehicule programat a ieşit în traseu, conform graficului de transport. După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala şi a provocat daune financiare masive Societăţii de Transport Bucuresşti, angajaţii au înţeles că nu pot ignora legea şi obligaţiile pe care le au faţă de cetăţenii din zona metropolitană Bucureşti Ilfov.”, a transmis STB.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Ionel Marcu
25.01.2022, 09:45:25

Pesedistul sindicalist n-a reușit să-i demită nici pe Nicușor Dan, nedorit de PSD, nici pe directorul Criț, care-și bagă nasul în afacerile lui și în furturile de motorină și de piese ale unor angajați nemulțumiți să câștige doar 8.000 lei pe lună, făcând ore suplimentare, ei preferând să fure.

john pope
25.01.2022, 10:14:14

O lecție binemeritată și pentru ”greviști” și pentru viitorii amatori de scandal este ca cei cu 3 absențe nemotivate să fie demiși. Cui nu-i convine salariul la STB să plece la particulari, că acolo e minunat, nu să-și bată joc de ceilalti oameni. Altfel devine boală molipsitoare...

Modifică Setările