Nicuşor Dan: Au început operaţiunile de dezinsecţie şi deratizare în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A început dezinsecţia în Bucureşti.
A început dezinsecţia în Bucureşti.

Nicuşor Dan a anunţat că au început operaţiunile de dezinsecţie şi deratizare în Capitală, de luni seară. Tratamentele împotriva ţânşarilor şi căpuşelor vor fi pulverizate în tot Bucureştiul, de la periferie spre centru.

„Aceste tratamente se fac în fiecare seară, începând cu ora 9 şi vor dura 7 zile, urmând să se lucreze simultan cu 12 echipe. În parcuri se va intra în zilele de joi şi vineri, astfel încât acestea să fie pregătite pentru plimbările bucureştenilor la sfârşit de săptămână”, menţionează Dan, pe Facebook.

Primarul general al Capitalei precizează că pentru deratizare fiecare asociaţie de proprietari va fi anunţată de începerea tratamentului, ca să nu fie afectate animalele de companie care sunt plimbate în jurul blocurilor.

Nicuşor Dan a spus că ar fi dorit să înceapă mai devreme aceste operaţiuni, dar cheltuielile primăriei au fost cauza întârzierii.

„Aş fi vrut să începem aceste operaţiuni mai devreme, dar situaţia financiară a primăriei (datoriile curente de 3 miliarde, conturile poprite, investiţiile blocate) ne-a forţat să decidem tăieri sau amânări de cheltuieli. Nu e plăcut atunci când scoţi gunoiul de sub preş, dar acum suntem pe un drum bun, iar primăria îşi va îndeplini obligaţiile faţă de bucureşteni”, conchide Nicuşor Dan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite