Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Nicuşor Dan, după întâlnirea cu greviştii STB: Cererile oamenilor sunt total diferite de cele ale sindicatului

16
21 Jan 2022 15:13:22
Autor: Valentin Bolocan
Nicuşor Dan FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Nicuşor Dan FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat, vineri, după o discuţie pe care a avut-o cu reprezentanţii angajaţilor STB din depouri şi autobaze, că s-a decis ca dialogul legal şi administrativ între CA-ul STB-ului şi sindicat să aibă loc cât mai repede, iar conducerea doreşte să existe acest dialog. În plus, primarul a spus că îi aşteaptă din nou, la discuţii, pe cei din depouri şi autobaze, la ora 18.00, la sediul Primăriei Capitalei.

Primarul Capitalei a declarat de la sediul Primăriei Capitalei că este o situaţie juridică în care lucrurile au trecut deja de autoritatea exercitată de autorităţile locale. ”Suntem deja într-o chestiune care ţine de competenţa Parchetului. Fac apel la înţelepciune”, a spus Nicuşor Dan. 

El a menţionat că discuţia de la ora 12.00, la care a invitat şefii de autobază şi de depouri din cadrul STB, a fost una deschisă şi directă. ”În această discuţie, au rezultat mai multe problemel concrete cu care STB se confruntă şi ne-am luat timpul să trecem prin ele”,  a arătat Nicuşor Dan, precizând că ceea ce este absurd este că toate aceste probleme ridicate de angajaţii STB nu fac parte dintre revendicările sindicatului, de la discuţia de alaltăieri cu CA-ul companiei

”În aceatsă discuţie, un al doilea lucru care a reieşit este o lipsă de comunicare şi de încredere în ierarhia administrativă a STB, şi aici trebuie să lucrăm, dar nu putem de pe o oră pe alta şi paralizând viaţa oraşului”, a mai spus Dan, adăugând că o altă concluzie a fost acest aspect iraţional, pe care nu îl înţeleg nici acveşti oameni. 

Nicuşor Dan a anunţat şi deciziile pe care le-a luat după această întâlnire. Astfel, a solicitat ca dialogul legal şi administrativ între CA-ul STB-ului şi sindicat să aibă loc cât mai repede posibil, şi pentru asta trebuie să existe voinţă de ambele părţi, STB-ul exprimându-şi voinţa de a avea acest dialog. 

”Pe de altă parte, am transmis prin intermediul şefilor de autobaze şi depouri invitaţia pentru ca fiecare din colectivele de oameni din aceste autobaze să îşi desemneze un reprezentant, fie el membru de sindicat fie nu, care să aibă mandat din partea oamenilor din autobaze şi depouri, pe care îi aşteptă astăzi, la ora 18.00, la o discuţie în primărie”, a mai anunţat Nicuşor Dan. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

16 Comentarii

Ludwig
21.01.2022, 15:16:59

Cu lideri de sindicat la psd la fel ca acel Radoi de la Metrorex, bucurestenii vor fi sicanati de fostul partid comunist metamorfozat in psd, fost fsn, fdsn, etc. Nu mai zic ca Radoi este si revolutionar facut la apelul de seara de bebe ivanovici si Dan Iosif. Viitorul primar general il propun pe Drula de la USR, doar el a incercat demolarea mafieie de la metrou...

+14 (20 voturi)
sasecai mihai
21.01.2022, 15:27:36

Ai postat cu cateva minute inaintea mea, dar te sustin in ce zici

+5 (9 voturi)
sasecai mihai
21.01.2022, 15:23:59

Nenea Nicusor, pana acum ai cam stat ascuns, nu prea stie nimeni ce faci, ai o mare problema de comunicare. Dar acum ai posibilitatea sa arati ca ai k.o.a.e.. Cum Drula s-a luat la tranta cu alt nemernic de la metrou, poti sa dai cu pumnul in masa si sa arati ca esti ferm pe pozitie. E sansa ta, Firea vine pe turnanta si are priza la gospodine, ai grija. Daca se lasa si cu ceva arestari, cresti in sondaje, parerea mea.

-6 (18 voturi)
Ludwig
21.01.2022, 15:29:00

mihai...faza e ca de pe Nicusor..si-au luat mana toti. PAna la urma el a candidat independent. Din usr a plecat sau a fost dat afara, nu se stie. Liberalii nu l-au sustinut cu adevarat, iar acum liberalii sunt pe duca sparti in alte partide aripa orban, catu, rares, etc La urma urmei, fara sustinere politica nu poater face nimeni nimic. Totusi de Nicusor nu se poate spune ca a furat ceva , fata de madame sarma in popow.

+7 (11 voturi)
sasecai mihai
21.01.2022, 15:30:32

Asa e, dar nu e neica nimeni nici el. E vorba sa arate nitica barbatie. Basescu iesea la TV sa zica ca a tras o bashina, ND face treaba fara sa informeze. De aceea lumea il percepe slab. Vorbesc in general, nu de mine sau tine.

+2 (8 voturi)

Vezi toate comentariile (16)

Modifică Setările