Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Nicuşor Dan, după întâlnirea cu reprezentanţii Platformei DA din Republica Moldova: Am discutat despre posibile proiecte comune

0
17 May 2021 18:11:11
Autor: Cristina Morozan
Nicuşor Dan şi Andrei Năstase Foto: Facebook Nicuşor Dan
Nicuşor Dan şi Andrei Năstase Foto: Facebook Nicuşor Dan

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat luni că s-a întâlnit cu Andrei Năstase şi colegii acestuia din Platoforma DA din Parlamentul Republicii Moldova, cu care a discutat despre posibile proiecte comune între Bucureşti şi Chişinău în domeniile - educaţie, cultură şi dezvoltare. Edilul Capitalei şi-a manifestat dorinţa de a merge curând la Chişinău.

„Azi, la primărie, am avut oaspeţi de la Chişinău – deputaţi ai Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova şi consilieri ai acestei formaţiuni în Consiliul Municipal Chişinău. Am discutat cu Andrei Năstase şi colegii săi din Platforma DA despre posibile proiecte comune între Bucureşti şi Chişinău în domeniile culturii, educaţiei şi dezvoltării urbane”, a precizat Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

Edilul Primăriei Capitalei a afirmat de asemenea că e important ca relaţiile dintre România şi Republica Moldova să se consolideze şi şi-a manifestat dorinţa de a merge curând la Chişinău.

„E important ca relaţiile dintre cele două capitale să se consolideze, cu obiectivul împărtăşit de a aduce mai aproape de România şi Europa atât Chişinăul, cât şi Republica Moldova. Mi-am amintit cu plăcere despre vizita pe care am făcut-o la Chişinău (inclusiv la congresul de matematică) şi le-am spus oaspeţilor din Republica Moldova că-mi doresc să revin curând acolo. Mult succes tuturor celor care simt româneşte la Chişinău şi în toată Republica Moldova!”, a conchis Dan.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările