Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Nicuşor Dan: Parcarea supraetajată din Pantelimon este o lucrare care este gata în proporţie de 99%

0
29 Jul 2021 12:12:27
Autor: News.ro
Foto captura video YouTube / Alberto Costea
Foto captura video YouTube / Alberto Costea

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că parcarea supretajată din Pantelimon este gata în proporţie de 99%, iar singurul lucru care mai lipseşte este un post de transformare. El a precizat că parcarea va fi gata cel mai probabil la 1 noiembrie.

„Parcarea supraetajată din Pantelimon este o lucrare care este gata în proporţie de 99%, tot ce lipseşte în acest moment este un post de transformare. Aşa cum am vorbit cu echipa de constructori acest post de transformare ar fi putut fi...a existat un acord cu ENEL pentru ca el să fie deja realizat încă din 2019, însă Primăria nu şi-a achitat obligaţiile de plată şi s-a schimbat legea între timp, trebuie să îl facem noi. Am semnat acordul pentru acte adiţionale, mai lipsesc 80 de zile din care 70 de zile aducerea materialelor şi 10 zile instalarea, Foarte probabil mai devreme de 1 de noiembrie o să avem această parcare funcţională”, a declarat Nicuşor Dan, joi, într-o conferinţă de presă.
 
El a menţionat că această parcare va avea 500 de locuri. 
 
„Această parcarea va avea 500 de locuri. Este conectată cu tramvaiul, este conectaă cu autotuzul, este o invitaţie pentru toate persoanele care intră în Bucureşti cu maşina să îşi lase maşina în această parcare. Este şi o chestiune de timp şi o chestiune de confort, să nu stai în trafic, blocat în ambuteiaje, să continue cu transportul public. Este o investiţie pe care Primăria Capitalei a început-o în 2011, soluţia pentru parcare a fost modificată în 2019, în acel moment s-a spus că lucrările vor fi terminate în 2020 şi nu s-a întâmplat”, a explicat primarul Capitalei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările