Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Nicuşor Dan şterge mesajele de pe autobuze şi o înţeapă pe Firea: Ştim cu toţii că sunt ale primăriei. Are legătură cu cultul personalităţii fostului primar

24
19 Jan 2021 13:51:24
Autor: Afrodita Cicovschi

Toate vehiculele care aparţin Primăriei Capitalei vor fi decolantate, iar spaţiul respectiv va fi vândut pentru reclame, a anunţat marţi Nicuşor Dan, edilul Capitalei, arătându-şi nedumerirea privind inscripţia de acum - „Primăria Capitalei”.

„Vehiculele destinate transportului public local vor fi decolantate, iar spaţiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale. E vorba de vehiculele STB pe care scrie acum „Primăria Capitalei”. Ştim cu toţii că sunt ale primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot.
 
N-am înţeles niciodată de ce s-a decis aşa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalităţii fostului primar. 
 
În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenţii economici privaţi care îşi doresc reclamă în spaţiul public. 
 
Operaţiunea de decolantare deja a început, urmând ca spaţiile rămase libere să fie puse la dispoziţie pentru alte reclame”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de socializare.
 
 
Societatea de Transport Bucureşti STB SA este principalul operator de transport public de persoane din Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, având una dintre cele mai întinse reţele de transport din Europa, cu o lungime a traseelor de 1651 km cale dublă.
 
Reţeaua de transport acoperă o suprafaţă de 633 km², din care 228 km² numai în zona urbană.
 
STB SA dispune de aproximativ 2000 de vehicule (autobuze, troleibuze şi tramvaie) care efectuează, anual, peste 700 milioane de călătorii urbane, regionale şi expres..

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

24 Comentarii

Matei Basarab
19.01.2021, 14:06:14

Dane poate-i pui sa faca si curat in ele. Ajung autobuze la casare fara sa fie spalate in interior niciodata. Se ia jegul de pe pereti cu briceagul.

-3 (11 voturi)
Mihai Popescu
19.01.2021, 14:12:07

Bre nea Nicusoare lasa autobuzele asa cum sunt si cheltuie banii pt. lucruri mai bune si mai utile pt. cetateni. Fii baiat destept asa cum te pretinzi.

-2 (18 voturi)
Cat lover
19.01.2021, 14:28:15

Din reclame o sa mai vina niste bani - sa se foloseasca pt. curatenia si dezinfectia autobuzelor. Foarte bine ca se dau jos inscriptiile alea enervante si stupide, chiar ca iesite din cultul personalitatii fostei "duamnei Primar " ! numai o tzopina ca Fierea putea sa vina cu asemenea aiureli !

-1 (9 voturi)
Victor Nagy
19.01.2021, 14:36:01

Daca " decolantarea " si montarea de reclame , s-ar face strict pe banii celor ce vor sa -si faca reclama ... ar fi de acceptat ... dar daca se face pe banii primariei ... in timp ce o mare parte din Bucuresti nu are caldura si / sau apa calda ....

-2 (16 voturi)
Toru Okada
19.01.2021, 14:19:33

deci da la o parte cultul personalitatii ca sa fac loc la reclame. arata orasul asta ca un circ cu mashuri, panouri... abia mai scapasem de ele macar pe autobuze, acum nicusor vrea sa le puna la loc. vai de mama noastra!

0 (14 voturi)

Vezi toate comentariile (24)

Modifică Setările