Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Nicuşor Dan, la Târgul de adopţii: Adopţia şi sterilizarea sunt viaţa animalelor. Îi încurajez pe bucureşteni să adopte

1
16 May 2022 11:15:55
Autor: News.ro
Foto Facebook
Foto Facebook

Adopţia şi sterilizarea sunt soluţiile pentru a gestiona împreună, administraţie şi cetăţenii Capitalei, viaţa animalelor, a declarat primarul general Nicuşor Dan, la Târgul de adopţii de la Arena Naţională, încurajându-i pe bucureşteni să adopte. „Suntem 2 milioane de bucureşteni şi trebuie să reuşim împreună să adoptăm câteva mii de animale", a afirmat el. La târgul de la Arena Naţională au fost adoptaţi 36 de câini şi 11 pisici.

Duminică, la Arena Naţională, a avut loc o ediţie specială a Târgului de adopţii organizat de Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor. La eveniment a fost prezent şi Primarul Capitalei, care i-a încurajat pe bucureşteni să adopte, subliniind totodată importanţa sterilizării animalelor fără stăpân.

„Mulţumesc persoanelor care adoptă, pentru că au fost câteva sute de adopţii de la începutul anului. Azi, s-au adoptat la Arena Naţională 36 de câini şi 11 pisici. Sunt bucuros că anul acesta am reuşit să sterilizăm circa 7.000 de câini şi pisici, prin programul gratuit derulat de ASPA, în parteneriat cu mai multe cabinete veterinare. Adopţia şi sterilizarea sunt soluţiile pentru a gestiona împreună, noi ca administraţie şi cetăţenii Capitalei, viaţa animalelor. De aceea îi încurajez pe bucureşteni să adopte. Suntem 2 milioane de bucureşteni şi trebuie să reuşim împreună să adoptăm câteva mii de animale", a declarat Nicuşor Dan.
 
La târgul de adopţii au fost aduşi căţei din adăposturile ASPA şi pisici de la Centrul Teritorial Veterinar Sector 2 şi de la Asociaţia TNR Capturare, Sterilizare Eliberare.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

eu doar constat
16.05.2022, 15:44:33

Regret, dlor de la NEWS.ro, dar un titlu mai tampit nici nu puteati secreta. De cand sterilizarea insdeamna "viata animalelor".? Nicushor Dan9danache) atat de prost cat e ca primar si leader al bucurestenilor, n-a zis asta. I-ati bagat-o voi in declaratie. Adoptia, poate fi o continuare a unei vieti mai bune pentru animale, dar sterilizarea? Viata nu inseamna numai a vegeta pe lumea asta, ci mai ales continuitate ei, care fara procreare inseamna oprirea vietii. Ori sterilizarea este exact aceasta stopare a procreerii. Titlul dvs., dlor de la news.ro, este o proiectie a nazistilor, translatata la animalele din preajma noastra. Ati gasit, cumva si care din animalele noastre de casa sunt arieni? Probabil cele cu certificat de pedigree. Corciturile trebuiesc exterminate...

-7 (7 voturi)
Modifică Setările