O componentă a trupei Amadeus, rănită la mână într-un accident pe autostrada Sorelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Amadeus a fost implicată într-un accident în lanţ pe autostrada Soarelui. Andreea Runceanu, una dintre fete, a fost rănită superficial la mână. Potrivit Andreei Runceanu, trupa se deplasează spre Mamaia, unde urma să susţină un concert.

"Am fost implicate într-un accident pe Autostrada Soarelui în drumul nostru spre Mamaia, unde la prânz avem un concert. La kilometrul 120 a fost un accident în lanţ, erau maşini oprite şi nu am reuşit să le evităm pe toate şi am intrat în parapet", a declarat pentru Mediafax Andreea Runceanu, una dintre membrele trupei Amadeus.

Ea a precizat că membrele trupei sunt bine. "Suntem toate bine. Eu sunt puţin julită la mâna dreaptă, dar sunt ok. Maşina a fost avariată şi am lăsat-o acolo. Am plecat cu o altă maşină spre Mamaia", a precizat Andreea Runceanu.

Trupa Amadeus le are în componenţă pe Andreea Runceanu - vioară, Alexandra Chise - vioară, Cristina Filotti - clape şi Patricia Cimpoiaşu - violoncel.

Trupa Amadeus a fost înfiinţată în toamna anului 2000, când compozitorul şi managerul Adrian Ordean s-a întâlnit cu viitoarele componente ale grupului şi au pus la cale un proiect muzical. Ideea era inedită: patru fete cu look îndrăzneţ, cântând la instrumente electrice şi combinând ritmurile pop-dance cu virtuozitatea instrumentelor clasice. Din 2000 pâna în prezent, Amadeus a scos pe piaţă cinci LP-uri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite