O garsoniera de 21 de mp din Drumul Taberei se vizionează cu preţ de intrare. Care este tariful

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

În Bucureşti există o garsonieră de vânzare, de 21 mp, aflată în Drumul Taberei pentru care trebuie să plăteşti ca să o vizionezi. Proprietara percepe o taxă de intrare de 10 lei pentru a permite accesul celor interesaţi.

Potrivit datelor transmise de Hotnews.ro, proprietara a fost exasperată de telefoanele „cumpărătorilor” care o fac să piardă timpul cu „întrebări inutile”. 

„Am avut 70 de telefoane şi vizionări aiurea în ultima lună, aşa că am pus preţ de vizionare, că şi pe mine mă costă tramvaiul dus întors până acolo. Am pus poze, se vede foarte clar în ce fel de bloc e. I-am exclus şi pe ăia cu băncile, că nu dau credite pentru 21 de mp, cât are garsoniera, aşa că de când am scris toate astea în anunţ s-au mai potolit. Mai primesc telefoane cu întrebări din astea de bărbaţi, că ăia nu înţeleg ce citesc şi vor să se afle în treabă, deşi scrie clar: preţ fix, nenegociabil. Că de când a început războiul toţi vor cu 20.000, păi eu am dat pe ea 23, cum s-o dau cu 20.000?”, a precizat propietara.

Anunţul integral din ziarul Anunţul Telefonic: „De vânzare garsonieră 21 mp plus 2 mp, spaţii de depozitare pe palierul blocului, lângă City Hotel. Acte la zi, parter/4, proprietar, stradal, dus şi wc în interiorul garsonierei. Caldură, apă caldă non stop Radet, întreţinere mică, aer cond, geam cu vedere către bulevard, izolată, interior, exterior, aragaz, cuptor electric. Nu are gaze. Bloc curat camere video. Nu fac vizionari pt. negocieri preţ fix, taxă vizionare 10 lei (zece lei) bilet transport. Nu sunaţi inutil dacă nu aveţi toţi banii cash, fără banci.”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite