O nouă proiecţie în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serile în care bucureştenii pot să urmărească filme în aer liber continuă, iar joi, 14 august, locuitorii sectorului 3 din Capitală pot vedea în Parcul Alexandru Ioan Cuza comedia „Domnişoara Populară“.

Filmul „Domnişoara Populară“ va fi proiectat mâine, 14 august, pe ecranul amplasat pe Insula Pensionarilor din Parcul Alexandru Ioan Cuza. Bucureştenii dornici să vadă comedia se pot bucura de aceasta începând cu ora 21.30.

Cu „Domnişoara Populară”, Regis Roinsard îşi face debutul în regia de lungmetraj, după experienţa dobândită în reclamă şi videoclip. Trecerea la regia de film este un succes pentru cineastul francez, pelicula fiind nominalizată pentru premiile César la cinci secţiuni. Din distribuţia filmului fac parte Romain Duris, Féodor Atkine, Déborah François, Bérénice Bejo şi Shaun Benson.    

Comedia prezintă povestea unei fete din provincie care, odată ajunsă la oraş, obţine primul ei loc de muncă. Deşi se dovedeşte a fi o secretară lamentabilă, în scurt timp ea devine cea mai rapidă dactilografă din oraş, din ţară şi apoi din lume.

„Domnişoara Populară” face parte din cele 24 de filme propuse în cadrul celei de-a treia ediţii a cinematografului în aer liber.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite