O nouă sală de spectacole în Bucureşti, inaugurată cu un concert Nicu Alifantis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicu Alifantis va sărbători 40 de ani de activitate artistică printr-un concert la „teatrelli – theatre, music & more“. FOTO Arhiva Adevărul
Nicu Alifantis va sărbători 40 de ani de activitate artistică printr-un concert la „teatrelli – theatre, music & more“. FOTO Arhiva Adevărul

Noua sală de spectacole „teatrelli – theatre, music & more“ se va deschide vineri, 22 noiembrie, în zona Piaţa Romană, cu un recital al cântăreţului Nicu Alifantis, care sărbătoreşte 40 de ani de activitate artistică.

„teatrelli – theatre, music & more“ este o nouă sală de spectacole în peisajul cultural bucureştean care va fi inaugurată vineri, 22 noimebrie, de către Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti. Cu o capacitate de 72 de locuri, sala este situată în Piaţa Alexandru Lahovari numărul 7, în apropiere de Piaţa Romană şi va găzdui, începând cu data deschiderii, în fiecare joi, vineri şi sâmbătă, spectacole de teatru, muzică şi dans. 

Inaugurare cu recital Nicu Alifantis

Spaţiul va fi inaugurat cu un concert susţinut de Nicu Alifantis – „ALI-fantis şi cei 40 de coţi“.Artist multipremiat, cu 18 albume lansate, 4.000 de concerte şi mai mult de 100 de piese de teatru pentru care a compus coloana sonoră, Nicu Alifantis va serba, prin acest concert, alături de publicul său, 40 de ani de activitate artistică.

Sâmbătă, piesă de teatru în regia lui Dan Tudor

De asemenea, sâmbătă, 23 noiembrie, bucurestenii sunt invitati la piesa de teatru „7 zile din viaţa lui Simon Labrosse“, în regia lui Dan Tudor, o comedie postmodernistă despre încercările lipsite de succes ale unui tânăr aflat în mijlocul unei societăţi alienante: „7 zile din viaţa lui Simon Labrosse e un spectacol despre imposibilitatea de adaptare a tinerilor la rigorile vieţii cotidiene; permanenta căutare de sine şi, uneori, în sine, a unui scop, ţel propriu, personal; dorinţa de a fi «altfel», de a fi «ca mine», de a fi «eu»; vise, gânduri, spaime, motive ale eternei întrebări: noi cum facem să fim?'', a declarat Dan Tudor.

Biletele pot fi achiziţionate de la sediul Creart din Piaţa Alexandru Lahovari numărul 7 sau online, prin reţeaua Myticket.ro.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Adevărul Live, cu „cei patru corifei”. Mircea Baniciu, despre Moţu' Pittiş: „A ţinut steagul sus”

Nicu Alifantis:  „Nimeni nu-mi cântă piesele mai bine ca mine“

FOTO Pentru unii, „Viaţa e frumoasă”

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite