O şcoală şi o grădiniţă din Capitală şi-au suspendat cursurile pentru 14 zile din cauza COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Instituţia Prefectului Bucureşti a transmis, vineri, că în urma urma şedinţei Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă s-a luat decizia suspendării activităţii didactice într-o grădiniţă din Sectorul 4 şi într-o şcoală din Sectorul 6.

„Având în vedere evoluţia pandemiei de COVID-19 cauzată de noul coronavirus SARS-CoV-2 şi a ratei de incidenţă cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile la nivelul Municipiului Bucureşti cu valoarea de 2,42 la mia de locuitori, raportată la data de 25.02.2021, comunicată de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, cu luarea în considerare a adresei Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti prin care se propune suspendarea activităţilor ce presupun prezenţa fizică a elevilor în sălile de cursuri pentru unele dintre unităţile şcolare de pe raza municipiului Bucureşti, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât suspendarea activităţii didactice ce presupune prezenţa fizică, la nivelul următoarelor unităţi de învăţământ: Grădiniţa GAN EDEN- str. Vitejescu nr 9, sector 4 ; Şcoala gimnazială nr. 169- Str. Paşcani nr 92, sector 6”, a transmis Prefectura Bucureşti, potrivit Europafm.ro.

De altfel, suspendarea activităţii didactice este pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 12.03.2021 inclusiv, începând cu data de 26.02.2021. 

Totodată, pe perioada suspendării, procesul de învăţământ la unităţile menţionate mai sus se va desfăşura în sistem online.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite