Oprescu, un produs garantat de Iliescu Băsescu USL Securitate Presă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scriam în 2012 pe voxpublica un articol pe care-l citeau probabil doar serviciile secrete rânjind de „găozarul“ de mine la un Chivas (băutura oficială a Securităţii şi a fostului preşedinte). El se numea: „Cine-i cel mai protejat om din România şi De Ce”.

Articolul „Cine-i cel mai protejat om din România şi De Ce”. Se referea la Sorin Oprescu, unul dintre cei mai ticăloşi politicieni pe care i-a livrat societatea politică românească şi căruia nu există instituţie in ţara asta care să nu-i fi fost complice în toate formele posibile de la Spitalul Universitar până la Preşedinţia României. Limbajul lui îl intrece pe-al lui Sile Cămătaru, iar tupeul său a fost peste de multe ori peste al lui Traian Băsescu.

Nu ştiu dacă vă mai aduceţi aminte fragmentul de stenogramă în care doi mafioţi din adminstraţie aveau remarca următoare de natură materialist-dialectică: „Mănâncă singur!? Dacă manâncă singur nu e bine deloc”. La altarul satanic al distrugerii Bucureştiilor în maniera dementului împărat Nero - pentru că Oprescu asta a făcut aproape două mandate sub ochii nepăsători ai tuturor, cu excepţia societăţii civile militantiste şi a Ordinului Arhitecţilor - au mâncat toţi: unii de-acum endemicul căcat, alţii milioane de euro prin redistribuire la sacoşă. Pentru că în timp ce Nicuşor Dan cu Salvaţi Bucureştiul câştiga peste 40 de procese definitive împotriva PMB sau publica prin undergroundul celui mai militarizat stat din Europa dovezile minciunii şi jafului doctorului Mengele al Capitalei,  Presa Română îi interzicea accesul la public, aţi ghicit!, lui Nicuşor Dan şi mai tuturor contestarilor lui „doctor Haos“.

image


Dom Doctor, slăbiciunea tuturor soacrelor care l-au votat pe Iliescu, s-a bucurat timp de peste şapte ani de o omertă asemănătoare celei pe care o are astăzi sinistrul general izmană - cel pe care Armata (care a trăit o umilinţă nerostită sub conducerea sa din guvernul Boc) şi l-a refuzat cu un urlet şoptit pentru al doilea mandat în guvernul Ponta. Când mă uit la cioclii mercenari acoperiţi ai presei cum îl infierează post coitum cu mânie forfetară pe doctorul care i-a „tratat“ cu pişcoturi la plic, după ce acesta a terminat de împărţit milioanele de euro prin sistemul biencunoscut de „piar din parai se face”, pe lângă perpetua stare de vomă din faţa ecranului, începe să m-apuce admiraţia faţă de Cristoiu, cel care încă îl mai apără dintr-un peltic teribilism deontologic.

În schimb. m-apucă râsul şi criza de lipide, peptide şi glucide cănd o citesc pe Alina Mungiu - acest Chuck Norris al tuturor consilierilor planetari - care ne spune cu simt de răspundere patriotic că fără dovezile ei, probabil pe Oprescu nu l-ar fi arestat niciodată nici măcar Interpolul galactic. Însă ca să nu ne mai mungim, pardon, lungim cu vorba, să intrăm în subiect pe toate sursele de curent continuu şi alternativ. Îndrăznesc să spun că nu cred în popularul flagrant (trei ani cu executare şi trei cărţi cu tipărire) al dependentului de insulină şi şpagă. Din aceleaşi motive pentru care nici autorul articolului nu crede. Marile afaceri ale Primăria Muncipului Bucureşti din ultimii şapte ani au insumat 7 miliarde de euro şi au generat mii de dovezi, documentate de către servicile secrete şi Curtea de Conturi despre corupţia şi abuzurile apocaliptice ale celui mai respectat şi demn primar general în concepţia fostului preşedinte Băsescu: „Părea un om demn care nu avea nevoie de bani (...) timp de zece ani nu am primit nicio sesizare despre Sorin Oprescu”.


Băsescu, care ştia mai tot despre conţinutul poşetelor soţiilor de politicieni, despre viciile tuturor ziariştilor din contra lui, şi care era omul care stătea din pură plăcere securistică la lungi note informative verbale cu instelaţii florăriilor codleene, nu ştia însă nimic despre corupţia apocaliptică a lui Oprescu !? Asta poate numai B1 Tv s-o creadă în timpul slujbelor religioase cu fostul preşedinte. Sau Liviu Dragnea, viitorul preşedinte al PSD: „Eu am crezut că Sorin Oprescu este un om corect”. Când vezi atâta amar de minciună sprâncenată, nu poţi decât să bănuieşti că Oprescu nu numai că „nu mânca singur”, dar sub masa sa de disecţie a Bucureştilor stăteau cele mai „distinse” guri ale sistemului politico-administrativ românesc. Când am scris un articol despre actul de automutilare al Casei Regale prin decorarea primarului, ca monedă de schimb pentru construirea piaţetei Regelui Mihai I de România, brusc Casa Regală a încetat să mă mai invite la vreun eveniment al Monarhiei Române, al cărui sustinător sunt de 25 de ani. Iar când am scris că fiul generalului de securitate Oprescu este protejat de cele mai puternice servicii secrete, el însuşi fiind suspect că i se văd c****e şi pistolul sub halatul alb de profesor universitar, am fost pus pe lista neagră a vulnerabilitătilor la adresa siguranţei naţionale.

image

Trei ani de zile, noi cei din grupul de lobby şi advocacy al instaurării „gropii Văcăreşti” ca Parc Natural intraurban, ne-am rugat de acest chirurg malefic al plămânilor verzi ai Capitalei să aprobe acest proiect unic în oaza de beton în care trăim. Trei ani de zile, chiar în pofida rugăminţilor premierului Ponta pe acest subiect, Oprescu a condiţionat trecerea prin Consiliul General de înstrăinarea unei halci de 40-50 de hectare din acest parc fabulos cu peste 110 de specii de păsări şi animale, care aparţine de drept Apelor Române - Ministerul Mediului, întru folosinţa Primăriel Municipiului Bucureşti, adicătelea a clientilor săi cu sistem de bruiaj la telefon.

Aşadar, vă spun vouă: „Flagrantul lui Oprescu pentru noi este Termopanele lui Năstase - Doi!”
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite