Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Parcare gratuită lângă Piaţa Obor: 300 de locuri puse la dispziţia bucureştenilor

0
11 Oct 2013 15:30:34
Autor: Ionut Ungureanu
O parcare provizorie de 300 de locuri a fost deschisă vineri, lângă Piaţa Obor din sectorul 2 FOTO PS2
O parcare provizorie de 300 de locuri a fost deschisă vineri, lângă Piaţa Obor din sectorul 2 FOTO PS2

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a deschis, vineri, o nouă parcare publică gratuită, cu o capacitate de peste 300 de locuri pe strada Ziduri Moşi numărul 23. Parcarea este provizorie.

Terenul, în suprafaţă de 4.000 metri pătraţi, pe care s-a amenajat noua parcare gratuită, aparţine Societăţii Comerciale “Prodplast Imobiliare S.A., fostă “Mase Plastice”. Potrivit administraţiei locale, programul de funcţionare a fost stabilit zilnic între orele 07.00 – 19.00, după care conducătorii auto sunt rugaţi să elibereze locurile de parcare, în caz contrar autovehiculul va fi ridicat şi se vor percepe taxe pentru recuperarea acestuia.

Noua parcare publică gratuită se adaugă celor 551 de locuri de parcare care au fost amenajate, deja, în noua Piaţă Obor pentru bucureştenii care se aprovizionează de aici. În prezent, pentru cumpărătorii şi comercianţii noii Pieţe Obor funcţionează o parcare publică subterană cu o capacitate de 187 de locuri, precum şi patru parcări supraterane cu o capacitate totală de 364 de locuri.

Amenzi pentru parcările neregulamentare

Odată cu deschiderea noii parcări gratuite provizorii, poliţiştii locali ai Primăriei Sectorului 2 vor aplica amenzi contravenţionale pentru conducătorii auto care nu respectă semnele de circulaţie care interzic parcarea autovehiculelor pe strada Ziduri Moşi în dreptul noii Pieţe Obor, măsură care are ca scop fluidizarea traficului rutier într-o zonă comercială importantă şi aglomerată a Capitalei.

      

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările