Parcarea de sub Bulevardul Decebal din Sectorul 3 stă închisă din martie. Care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam Photos
Foto Inquam Photos

Parcarea a fost construită de Primăria Sectorului 3 sub bulevardul Decebal, lucrările fiind finalizate încă din luna martie. Cu toate acestea, parcarea nu este funcţională nici astăzi.

Constructorul, Algorithm Residential S3, firmă din subordinea primăriei a scris pe pagina de Facebook că motivul pentru care parcarea e tot închisă de o jumătate de an este că nu a putut fi obţinută autorizaţia de securitate la incendiu.

”Întârzierile de la obiectivul „Parcare Decebal” sunt cauzate de apariţia unor probleme identificate în urma testelor privind sistemul de Desfumare. Pentru a respecta Scenariul de Securitate la Incendiu şi a nu compromite obţinerea Autorizaţiei ISU de funcţionare, s-au stabilit împreună cu proiectanţii şi dirigintele de şantier următoarele: modificarea tabloului de Sprinklere astfel încât pornirea celor două pompe să nu se realizeze simultan; crearea unui gol adiţional cu aria echivalentă a radiatorului în peretele rampei de acces; suplimentarea cablului care alimenteaza grupul de Hidranţi, cu un cablu nou, în lungime de aproximativ 500 m.l., echiparea cablului cu echipamente tehnice de gabarit corespunzător, pentru a putea realiza legăturile acestuia. Decizie care a fost luată pentru a putea preîntâmpina pierderea de energie electrică pe cablu, conform calculelor, aceasta, este sub valoarea acceptată şi influenţează negativ pornirea grupului de pompare- Hidranţi”, potrivit sursei mai sus citate.

Conducerea societăţii a dat asigurări să până la finalul săptămânii se vor face testele cerute de ISU. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite