Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Parcarea de sub Bulevardul Decebal din Sectorul 3 stă închisă din martie. Care este motivul

2
16 Nov 2021 19:17:32
Autor: George-Andrei Cristescu
Foto Inquam Photos
Foto Inquam Photos

Parcarea a fost construită de Primăria Sectorului 3 sub bulevardul Decebal, lucrările fiind finalizate încă din luna martie. Cu toate acestea, parcarea nu este funcţională nici astăzi.

Constructorul, Algorithm Residential S3, firmă din subordinea primăriei a scris pe pagina de Facebook că motivul pentru care parcarea e tot închisă de o jumătate de an este că nu a putut fi obţinută autorizaţia de securitate la incendiu.
 
”Întârzierile de la obiectivul „Parcare Decebal” sunt cauzate de apariţia unor probleme identificate în urma testelor privind sistemul de Desfumare. Pentru a respecta Scenariul de Securitate la Incendiu şi a nu compromite obţinerea Autorizaţiei ISU de funcţionare, s-au stabilit împreună cu proiectanţii şi dirigintele de şantier următoarele: modificarea tabloului de Sprinklere astfel încât pornirea celor două pompe să nu se realizeze simultan; crearea unui gol adiţional cu aria echivalentă a radiatorului în peretele rampei de acces; suplimentarea cablului care alimenteaza grupul de Hidranţi, cu un cablu nou, în lungime de aproximativ 500 m.l., echiparea cablului cu echipamente tehnice de gabarit corespunzător, pentru a putea realiza legăturile acestuia. Decizie care a fost luată pentru a putea preîntâmpina pierderea de energie electrică pe cablu, conform calculelor, aceasta, este sub valoarea acceptată şi influenţează negativ pornirea grupului de pompare- Hidranţi”, potrivit sursei mai sus citate.
 
Conducerea societăţii a dat asigurări să până la finalul săptămânii se vor face testele cerute de ISU. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

ladiana stan
16.11.2021, 21:32:18

Până nu vor plăti toți cretinii ăștia care fac proiecte de ingineri repetenți, își vor bate joc de lucrări care ar trebui să fie funcționale. Parcă vrem să fim o țară de handicapați mintali care strică pe ce pun mana.

+13 (13 voturi)
Zagado
16.11.2021, 22:14:13

Cred că au încercat s-o scoată mai ieftin pe principiul "lasă că merge şi aşa" dar uite că n-a mers!

+1 (1 vot)
Modifică Setările