Parcul IOR împlineşte 50 de ani. Programul evenimentelor organizate de ziua parcului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook Prietenii Parcului IOR/Catană Cristian
FOTO Facebook Prietenii Parcului IOR/Catană Cristian

Anul acesta, Parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei împlineşte 50 de ani, iar reprezentanţii Primăriei Sectorului 3 organizează mai multe eveniemnte dedicate zilei parcului.

Construit în 1965 pe locul unei foste fabrici de cărămidă, Parcul IOR din Capitală – al doilea ca suprafaţă din Bucureşti – este astăzi unul dintre cele mai iubite şi îngrijite din Bucureşti. Duminică, 25 octombrie, Primăria Sectorului 3 organizează o serie de evenimente dedicate parcului. Astfel, de la ora 16.00, va avea loc un concurs de alergat în aer liber. De la ora 17.00, câştigătorii concursului vor participa la plantarea a 50 de copaci.

O oră mai târziu, de la ora 18.00, bucureştenii care vor lua parte la eveniment sunt invitaţi la o călătorie în timp pentru a putea vedea cum a luat naştere, de fapt, Parcul IOR. De asemenea, doritorii pot vizita Expoziţia în aer liber „Istoria Parcului IOR“ în cadrul căreia cei tineri vor putea să redescopere atmosfera anilor 60 – 70.

În ceea ce priveşte înscrierile la cros, acestea se vor putea face până pe 23 octombrie pe site-ul www.ior50.ro sau înainte de start, între orele 13.00 şi 15.00. Intrarea la toate evenimentele este liberă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite