Patinoarul din Parcul Titan îşi deschide oficial porţile. Intrarea este gratuită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinoarul va fi deschis oficial astăzi FOTO Arhivă
Patinoarul va fi deschis oficial astăzi FOTO Arhivă

Astăzi, de la ora 17.00, patinoarul din Parcul Alexandru Ioan Cuza îşi deschide oficial porţile pentru cei care vor să facă mişcare pe gheaţă. Intrarea este gratuită, după cum anunţă reprezentanţii Primăriei Sectorului 3.

UPDATE Reprezentanţii primăriei de sector au anunţat că au amânat deschiderea oficială a patinoarului, fără a motiva decizia.

Reprezentanţii primăriei de sector au anuţat că astăzi, de la ora 17.00, primarul Robert Negoiţa va inaugura patinoarul din Parcul Titan. Acesta are o suprafaţă de 900 de metri pătraţi şi o capacitate de 300 de persoane, iar intrarea pe gheaţă este gratuită. Patinoarul este deschis zilnic în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Se strâng semnături pentru demiterea lui Negoiţă

Mai mulţi bucureşteni din Sectorul 3 cer demiterea primarului sectorului, Robert Negoiţă, prin referendum, şi au creat pe Facebook un eveniment pentru strângerea de semnături. Cetăţenii sunt revoltati de încălcarea promisiunilor electorale şi de proiectele controversate ale primarului.
În replică, edilul Sectorului 3 a declarat, joi, în cadrul şedinţei Consiliului Local că acuzele pe care i le aduc cei care vor să-l demită nu sunt adevărate, scrie Hotnews.

„Tocmai s-a înfiinţat un partid şi cred că el iniţiază astfel de lucruri. Ei spun ca taxa 0 la gunoi a fost crescută cu 60%. La noi este taxa 0 la gunoi. De când sunt eu primar, locuitorii din sectorul 3 nu mai plătesc taxa la gunoi. De ce să îmi dau demisia dacă m-am ţinut de cuvânt. La reabilitare termică nicio primărie din ţara asta nu a reabilitat mai multe blocuri decât noi, de când am devenit primar. Trebuie să veniţi să vedeţi ce şcoli am facut noi în sector, grădiniţe, creşe, parcuri. De ce să îmi dau demisia? Eu vreau să continui să fac lucruri bune pe acest mandat“, a precizat edilul.

De asemenea, Robert Negoiţă a spus că pe Bulevardul Unirii acum există mai mult spaţiu verde decât era înainte de începerea lucrărilor, în timp ce consilierii PDL au anunţat că nu au nicio legătură cu organizarea strângerii de semnături pentru demiterea lui Negoiţă, precizând însă că îi vor ajuta pe cetăţenii care vor să îl demită pe primar prin referendum.

„Noi salutăm aceasta iniţiativă şi o încurajăm. Este foarte bine că vine din partea socieăţii civile, a cetăţenilor, pentru a nu ne acuza dumeavostră că politizăm actul administrativ. Declarăm public că vom sprijini cu toate forţele acest demers de strângere de semnături“, a spus Inocenţiu Voinea, consilier PDL, care i-a cerut lui Negoiţă se demisioneze înainte de referndum în cazul în care se vor strânge peste 100.000 de cetăţeni care vor semna.

Pe aceeaşi temă:

Negoiţă, după ce mai mulţi cetăţeni au anunţat că strâng semnături pentru a-l demite: „Tocmai s-a înfiinţat un partid şi cred că el iniţiază astfel de lucruri“

Mai mulţi bucureşteni strâng semnături pentru demiterea primarului Sectorului 3 din Bucureşti, Robert Negoiţă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite