Patru sute de poliţişti şi trei sute de jandarmi, mobilizaţi pentru Zilele Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La manifestările de Zilele Bucureştiului vor participa mii de bucureşteni FOTO Adevărul
La manifestările de Zilele Bucureştiului vor participa mii de bucureşteni FOTO Adevărul

Patru sute de poliţişti şi trei sute de jandarmi vor fi mobilizaţi, de vineri până duminică, cu ocazia Zilelor Bucureştiului, iar în noaptea de sâmbătă circulaţia va fi restricţionată pentru desfăşurarea unui concert în Piaţa Constituţiei.

Potrivit Poliţiei Capitalei, liniştea publică şi fluenţa traficului rutier vor fi fi asigurate, zilnic, de 400 de poliţişti care vor acţiona atât în uniformă, cât şi în civil.

Poliţiştii rutieri vor fi concentraţi în zonele cu afluenţă mare de persoane şi maşini, iar sâmbătă, între orele 20 şi 0.00, traficul rutier va fi restricţionat pe bulevardul Libertăţii, între bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie, respectiv pe bulevardul Unirii între bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, pentru desfăşurarea unui concert.

În acelaşi timp, conform Jandarmeriei Bucureşti, vor fi scoşi în stradă peste 300 de jandarmi care vor fi prezenţi în zonele în care vor exista aglomerări mari de persoane, în zona staţiilor RATB şi pe liniile mijloacelor de transport în comun care duc către zonele unde se desfăşoară evenimentele din cadrul Zilelor Bucureştiului.

Capitala sărbătoreşte, de vineri până duminică, 555 de ani de la prima atestare documentară prin diverse manifestări, incluzând concerte, dans în aer liber, spectacole de teatru, parade ale costumelor de epocă, „bătaia cu flori de la Şosea“ şi un spectacol multimedia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bucureşti 555. Capitala petrece trei zile şi trei nopţi la aniversare. Programul complet al Zilelor Bucureştiului

Capitala împlineşte sâmbătă, 20 septembrie, 555 de ani de atestare documentare, eveniment celebrat printr-o serie de manifetări-maraton care au loc începând de vineri, până duminică. O parte din acţiuni vor continua până pe 28 septembrie

Bucureşti 555. Peste 20 de fântâni arteziene cu numele unor personalităţi vor fi inaugurate de Zilele Bucureştiului

Peste 20 de fântâni arteziene din zona Unirii, care vor purta numele unor personalităţi istorice, dar şi numele anotimpurilor, vor fi inaugurate vineri, de Zilele Bucureştiului, când va avea loc şi un spectacol multimedia, pe teme de muzică clasică, pop, rock şi jazz.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite