Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Percheziţii în Olteniţa şi Bucureşti împotriva unui grup de persoane suspectat de distrugeri şi ultraj

0
13 Jul 2012 10:25:59
Autor: Vlad Ignat

Poliţiştii din Olteniţa, judeţul Călăraşi, au descins în această dimineaţă la 12 locaţii de pe raza oraşului, fiind vizate mai multe persoane suspectate de distrugeri, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, în urma unui conflict care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în Olteniţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, Ramona Tudor, descinderile au loc în baza autorizaţiilor emise de instanţă, ele fiind derulate de către poliţişti şi jandarmi din Călăraşi.

"Sunt în derulare 12 percheziţii în municipiului Olteniţa, judeţul Călăraşi şi în municipiul Bucureşti, la locuinţele mai multor persoane. Acestea sunt suspectate de infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugeri. Descinderile au loc în urma unui conflict spontan care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în municipiul Olteniţa", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

La percheziţii participă aproximativ 40 de poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi, alături de jandarm


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările