Peste 10.000 de maşini vor fi ridicate în Sectorul 6 din Bucureşti, începând de miercuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A doua maşină abandonată ridicată astăzi din Sectorul 6.
A doua maşină abandonată ridicată astăzi din Sectorul 6.

În Sectorul 6 a început campania de ridicare de pe domeniul public a maşinilor abandonate. Potrivit reprezentanţilor Primăriei, astăzi a fost ridicată prima maşină. În sector sunt mai mult de 10.000 de maşini abandonate, car vor fi ridicate de către autorităţi.

„Serviciul de ridicari de maşini abandonate este operational! Azi a fost ridicată prima maşină ababdonată pe spaţiul public. Avem treabă multă! Vorbim de peste 10.000 de maşini a abandonate în Sectorul 6”, a scris edilul pe Facebook.

Ciprian Ciucu a spus de  ce nu a putut fi începută mai repede campania şi a dezvăluit, totodată, că maşinile sunt ridicate de cu autoutilitare închiriate, deoarece nu au fost achiziţionate vehicule de acest tip.

„În primul rând a trebui să facem regulamentul, apoi a trebuit să inventariem mii de maşini pentru care termenul de notificare este de 6 luni şi doar după acest termen pot fi ridicate. Au trecut cele 6 luni, le-a venit sorocul. Apoi a trebuit şi asta, a fost cel mai greu să obţinem un teren. Până vom avea leasing operaţional pentru autoutilitare, le închiriem la cel mai bun preţ pe care l-am găsit pe piaţă”, a precizat Ciprian Ciucu.

Conform regulamentului, Poliţia Locală face constatările, iar angajaţii ADP le ridică. Proprietarii care vor să-şi recupereze maşinile au şase luni la dispoziţie. Ei trebuie să achite o taxă şi să acopere costul ridicării şi al depozitării. Dacă maşinile nu sunt revendicate în termen de şase luni sunt trimise la Remat.

Maşinile sunt depozitate pe bulevardul Preciziei nr.24. Tot acolo sunt duse şi maşinile care au fost ridicate de pe străzi deoarece au fost parcate în locuri interzise.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite