Peste 10.000 de scaune din tribunele Arenei Naţionale au fost schimbate pentru Campionatul European de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zilnic sunt verificate toate instalaţiile celui mai mare stadion din ţară şi se fac pregătiri pentru acoperirea din punct de vedere tehnic Foto: Facebook Compania Municipală Energetica Servicii Bucureşti
Zilnic sunt verificate toate instalaţiile celui mai mare stadion din ţară şi se fac pregătiri pentru acoperirea din punct de vedere tehnic Foto: Facebook Compania Municipală Energetica Servicii Bucureşti

Peste 10.000 de scaune din tribunele Arenei Naţionale au fost schimbate şi au fost instalate zeci de aparate de aer condiţionat în perspectiva desfăşurării meciurilor de fotbal din cadrul EURO 2020, a anunţat luni, Compania Municipală Energetica Servici.

„Lucrăm în ritm alert pentru pregătirea Arenei Naţionale în vederea desfăşurării meciurilor de fotbal din cadrul EURO 2020. Sunt pregătite toate spaţiile în care vor avea acces delegaţiile străine, dar şi zonele care vor găzdui echipele de jurnalişti, care vor acoperi evenimentele de la Bucureşti. Au fost instalate zeci de aparate de aer condiţionat şi a fost asigurată corespunzător ventilaţia tuturor spaţiilor. Peste 10.000 de scaune din tribunele stadionului au fost schimbate, iar lucrătorii noştri înlocuiesc acum şi peste 35.000 de plăcuţe de numerotare a locurilor. S-au evacuat scaunele dintr-o secţiune a unei tribune pentru a face loc sectorului rezervat operatorilor care vor asigura transmisiunile tv. Zilnic sunt verificate toate instalaţiile celui mai mare stadion din ţară şi se fac pregătiri pentru acoperirea din punct de vedere tehnic a tuturor solicitărilor ce vin din partea reprezentanţilor UEFA”,a transmis Compania Municipală Energetica Servicii, pe pagina sa de Facebook.

De altfel, Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat pe 6 aprilie că meciurile organizate pe teritoriul României în cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal - EURO 2020 se vor defăşura cu 13.000 de spectatori în tribune, reprezentând 25% din capacitatea Arenei Naţionale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite