Peste 6.000 de pachete cu alimente de la UE au ajuns la bucureştenii din Sectorul 3 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 3, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) distribuie alimentele de la Uniunea Europeană care sunt prevăzute în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2014. Până în prezent au ridicat pachetele peste 6.500 de persoane din totalul celor 9.670 de beneficiari programaţi.

Punctul de lucru de unde pot fi ridicate alimentele este situat în Calea Vitan nr. 242 (fosta fabrică de pâine) şi funcţionează de luni până vineri, în intervalul 8.00-16.30. Distribuirea se face pe baza bonului de programare, a actului de identitate în original şi a cuponului individual. Pachetele pot fi ridicate de titularul cuponului sau de un reprezentant al acestuia, situaţie în care vor fi necesare atât actul de identitate (în original) al acestuia cât şi al titularului şi cuponul individual. Cuponul va fi reţinut de coordonatorul punctului de lucru, fiind valabil pentru primirea alimentelor aferente anului 2014.

„Reamintim că acordarea alimentelor se face pe bază de programare, până la data de 31 ianuarie 2015, la sediul DGASPC Sector 3 din bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14, clădirea nouă, parter, camera 2.

În cadrul POAD 2014 se distribuie pentru categoriile defavorizate stabilite prin Hotărârea de Guvern nr. 799/2014 ajutoare alimentare constând în făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conserve din carne de porc, conserve din carne de vită în suc propriu, conserve din pate de ficat. Persoanele care fac parte din mai multe categorii de beneficiari vor primi ajutoare alimentare o singură dată în cadrul programului anual“, anunţă reprezentanţii Primăriei Sectorului 3.

Distribuirea alimentelor pentru persoanele înscrise pe lista suplimentară se va efectua după ce se va încheia distribuirea alimentelor pe bază de cupon individual, în funcţie de cantităţile disponibile. Data programată pentru distribuire va fi anunţată prin SMS sau telefonic, în ordinea înscrierii pe lista suplimentară.

Pe aceeaşi temă:

Primăria municipiului Galaţi dă startul distribuţiei de ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană pentru persoanele care s-au înscris pe liste suplimentare

Câteva mii de brăileni nu s-au prezentat încă să îşi ridice ajutoarele alimentare primite de la Uniunea Europeană

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite