PNL a lansat o campanie de informare cu privire la promisiunile nerealizate ale Primăriei Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa foto: Facebook Cristian Buşoi
Sursa foto: Facebook Cristian Buşoi

Filiera PNL Bucureşti a lansat o campanie de informare a cetăţenilor cu privire la problemele administrative din cadrul Primăriei Bucureşti. Cristian Buşoi, preşedintele PNL Bucureşti, a declarat că a stat deja de vorbă cu bucureştenii, cărora le-a comunicat soluţiile liberalilor privind eficientizarea RADET, decongestionarea traficului, reducerea poluării din oraş.

Sâmbătă, 15 iulie, PNL Bucureşti a demarat o acţiune prin care să dezbată public promisiunile nerealizate, dar asumate în timpul campaniei electorale pentru Primăria Bucureşti de către PSD Bucureşti, filieră condusă de Primarul Capitalei, Gabriela Firea. În acest sens, liberalii au ieşit în stradă si au discutat cu cetăţenii despre problemele cu care Capitala se confruntă şi au prezentat soluţiile pe care PNL le-a identificat la o serie de chestiuni arzătoare de pe agenda publică.

„PNL trebuie să fie vocea bucureştenilor şi să le apere interesele. Este important ca bucureştenii să ştie ce nu funcţionează cu adevărat în administraţia condusă de doamna Firea şi ce poate face PNL mai bine“, a scris Buşoi pe contul său de Facebook.

În continuare, a prezentat domeniile de interes pe care le-a avut în vedere în dezbaterile cu bucureştenii: „Împreună cu echipa mea de la PNL Bucureşti am identificat cele mai bune soluţii pentru: eficientizarea RADET şi scăderea facturii la întreţinere, pentru decongestionarea traficului şi reducerea poluării din Bucureşti (cea mai poluată capitală europeană) şi, nu în ultimul rând, pentru a face ca administraţia să fie funcţională, să lucreze în folosul cetăţeanului şi nu un SRL plin de politruci, cum a reuşit să facă doamna primar. Acum, deşi nu a mişcat un deget pentru dezvoltare şi bunăstare, doamna Firea nu îşi asumă nimic şi continuă, în cel mai cinic mod, cu pomenile şi campaniile de PR, care denaturează realitatea, amăgind populaţia. Iar rezultatele «performanţelor» sale se văd: dezastru în trafic, dezastru în reţeaua de termoficare şi pandelizarea administraţiei Capitalei“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite