S-a rupt asfaltul în zona Podului Izvor. Primăria Municipiului Bucureşti: Sorin Oprescu a cerut izolarea locului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu puţin timp, asfaltul de pe o bandă de circulaţia din zona Podului Izvor din Bucureşti s-a surpat şi în acest moment reprezentanţii Primăriei Capitalei încearcă să afle care a fost motivul pentru care asfaltul s-a rupt.

UPDATE Cum a apărut o groapă mare de 8 metri şi adâncă de 4 metri lângă Podul Izvor. Un canal vechi de 104 ani, ignorat complet de toţi edilii Capitalei, a surpat pământul

UPDATE „Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a dispus izolarea zonei pentru asigurarea în condiţii de siguranţă a traficului rutier, precum şi intervenţia de urgenţă a personalului operativ al administratorului de reţele de apă şi canalizare şi a administratorului drumului. Echipele de intervenţie vor raporta periodic situaţia remedierii avariei la sistemul rutier şi la reţea“, au precizat reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti. 

UPDATE Reprezentanţii Apa Nova au precizat, pentru Adevărul, că incidentul a avut loc, cel mai probabil, din cauza unei probleme din subteran. De vină ar fi o defecţiune apărută la reţeaua de alimentare cu apă din subteran, însă motivul care a condus la producerea incidentului va fi stabilit cu exactitate după identificare clară şi remedierea problemei. Groapa enormă s-a format chiar lângă Podul Izvor din Capitală, circulaţia fiind restricţionată în apropierea găurii din carosabil. 

Contactaţi de reporterii „Adevărul“, reprezentanţii Primăriei Capitalei au spus că nu ştiu care a fost motivul care a dus la surparea podului, precizând că în acest moment o echipă a municipalităţii se deplasează la locul incidentului. 

image

Foto: Mediafax

image

Foto: Mediafax

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite