Răsturnare de situaţie: cine erau, de fapt, autorii agresiunii violente de luni seară. Sunt căutaţi de Poliţia Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură Digi24
Captură Digi24

Poliţia Capitalei i-a identificat pe cei doi autori ai agresiunii violente de luni seară din Bucureşti, atunci când unul dintre aceştia a început să lovească cu violenţă unul din pasagerii unei maşini oprite în trafic.

Potrivit autorităţilor, motivul altercaţiei îl constituie o neînţelegere în urma achiziţionării de marijuana.

Doi tineri au fost surprinşi luni seară, în jurul orei 18, în zona spitalului Sf. Maria din Capitală, de o cameră de bord în timp ce merg printre maşinile care staţionau la semafor. Aceştia sunt surprinşi în momentul în care lovesc cu violenţă pasagerii unei maşini iar apoi se urcă pe bancheta din spate.

La un moment dat, se opresc în dreptul unui autoturism, spun ceva, apoi, fără ezitare, merg la maşina din faţa acestuia, iar unul dintre indivizi începe să dea cu pumnul, fără milă, în persoana aflată în dreapta. Geamul era deschis. Iar ce e mai îngrozitor abia urmează - deschid portiera din spate şi intră în maşină. E momentul în care filmarea se opreşte, transmite Digi24.

Potrivit autorităţilor tinerii din maşină erau bărbaţi, şi nu fete cum declaraseră iniţial martorii, iar motivul altercaţiei îl constituie neînţelegerile cauzate de o tranzacţie nereuşită de marijuana.

Înregistrarea poate fi urmărită aici.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite