Poliţia Capitalei: Este interzisă deplasarea în grupuri mai mari de 6 persoane, cu excepţia familiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhiva Adevărul
Foto Arhiva Adevărul

Reprezentanţii Poliţiei şi Jandarmeriei Bucureşti au anunţat că peste 1.000 de poliţişti şi peste 1.000 de jandarmi vor acţiona în noaptea de Înviere şi în ziua de Paşte. Autorităţile informează că deplasarea în grupuri mai mari de 6 persoane, cu excepţia familiilor, este interzisă.

„Peste 800 de poliţisti acţionează zilnic pe raza municipiului Bucuresti, iar pentru sărbătoarea Învierii, peste 1.000 de politişti vor fi la datorie”, a anunţat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, într-o conferinţă de presă.

„Vom fi în zonele lăcaşelor de cult, vom fi şi pe traseu pentru a fluidiza zonele unde se vor înregistra aglomerări de persoane. Vă rugăm să nu uitaţi că deplasarea sa face în grupuri de maxim sase persoane, daca nu fac parte din aceeasi familie”, a transmis Diana Sarca.

„Avem faţă de noi şi faţă de cei dragi noua o mare obligatie, aceea de a păstra în continuare măsurile de siguranţă, pentru că suntem în continuare în pandemie şi trebuie să ne asiguram ca toata lumea poarta masca în mod corespunzator şi ca, de asemenea, sunt respectate masurile de distantare fizica”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

De asemenea, reprezentantul Jandarmeriei Bucureşti, Alexandru Iacob, a precizat că în ziua de Paşte, jandarmii vor patrula în parcuri şi zonele de agrement şi vor avea patrule ecvestre şi canine.

„Cu patrule ecvestre şi canine vom fi în parcuri şi în zonele de agrement pentru siguranţa tuturor cetatenilor. Avem în vedere zonele aglomerate şi zonele comerciale unde se pot produce aglomerări de persoane. Suntem şi în zona lăcaşelor de cult unde asiguram măsurile de ordine şi pe traseele de deplasare. Scopul nostru este acela de a preveni faptele antisociale şi nu acela de a sanctiona cetăţenii”, spune Alexandru Iacob.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite