Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Poliţia Capitalei a verificat dacă se poartă mască în mijloacele de transport

2
1 Aug 2020 10:19:11
Autor: Valentin Bolocan
Poliţiştii au aplicat 16 amenzi pentru nerespectarea normelor de combatere a pandemiei FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Poliţiştii au aplicat 16 amenzi pentru nerespectarea normelor de combatere a pandemiei FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Poliţia Sectorului 4, au continuat şi ieri activităţile de verificare a respectării măsurilor aplicabile pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.

„Acţiunea  a vizat cu precădere verificarea respectarii obligaţiei de a purta masca de protecţie pe timpul deplasării în autovehiculele care efectuează transport de persoane”, a comunicat Poliţia Capitalei.

De asemenea, au fost verificate 2 societăţi comerciale tip mini market şi o piaţă agroalimentara.
În urma controalelor efectuate au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.

Totodată, au fost purtate discuţii cu privire la riscurile existente în cazul în care nu sunt respectate măsurile instituite de către autorităţile de sănătate publică, respectiv instituirea carantinei sau a izolării.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Adrian Foangǎ
1.08.2020, 14:22:19

Se cam poarta masca in transportul in comun din Bucuresti. Cu exceptiile de rigoare: cate un croncan sau un pensionar ce neaga existenta virusului sau se cred invincibili.

elfu
1.08.2020, 16:53:13

Cum in multe mijloace de transport in B sunt camere, poate nu ar fi dificil ca soferul in caz ca observa pe monitoare persoane fara masca sa trimita un mesaj prin statie astfel incat sa apara cineva care sa ii traga la raspundere la una din statii... sau macar sa faca asta la cererea unui calator. Din pacate nu ii intereseaza. In momentul de fata e loterie iar politia nu face nimic ( poti suna linistit la ce telefon vrei ca nu isi misca nimeni fundul ca sa faca ceea ce trebuie ) ... nu ai decat sa te bati cu idiotii care nu poarta masca ca nu intervine nimeni