Poliţiştii au găsit un boschetar care se scaldă în bani: au crezut că moare de foame şi frig, dar avea asupra lui 13.500 de lei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul unei acţiuni de identificare a oamenilor fără adăpost din sectorul 4, poliţiştii locali au găsit au găsit asupra unuia dintre oamenii străzii o sumă impresionantă de bani.

Astfel, cinci persoane au fost preluate de echipajele Poliţiei Locale Sector 4 şi transportate în incinta Centrului Medico - Social “Sf.Luca”.

În cadrul unei consultaţii, nu mică le-a fost surprinderea medicilor, poliţiştilor şi asistenţilor sociali, să constate că unul dintre cei cinci boschetari avea în buzunar suma de 13.500 lei! Pe principiul “tot ce am, port cu mine”, acesta era îmbrăcat cu câte patru rânduri de haine, în buzunarele cărora ascunsese suma respectivă, pe care susţine că a reuşit să o strângă din pensie!

Autorităţile au încercat să afle dacă sunt obţinuţi din cerşit, însă boschetarul a susţinut că nu. Poliţiştii au găsit asupra lui câteva taloane de pensie. Nu a oferit explicaţii referitoare la motivul pentru care locuieşte sub cerul liber şi a asigurat cănu mai are nevoie de ajutor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite