Poliţiştii locali din Sectorul 6 al Capitalei fac verificări şi dau amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii locali din Sectorul 6 al Capitalei au desfăşurat mai multe acţiuni pentru a se asigura că liniştea şi ordinea publică sunt respectate, dar şi pentru combaterea comerţului ilegal. În urma controalelor, zeci de persoane au fost amendate şi sute de oameni legitimaţi.

În prima săptamână a lunii februarie, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, respectării normelor de igienizare şi salubrizare din pieţele din sector, dar şi în vederea combaterii comerţului ilegal.

Astfel, au fost legitimate 183 persoane, identificate 27 persoane fără adăpost şi amendate alte zece persoane, suma totală a sancţiunilor fiind de 2.300 de lei. Totodată, au mai fost legitimate 215 persoane, amendate 11, suma totală a amenzilor fiind de 8.500 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri comercializate ilegal în valoare de 395 de lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura permanent în tot Sectorul 6, aplicându-se de fiecare dată când va fi cazul sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura şi menţine ordinea şi siguranţa publică.

Pe aceeaşi temă:

Poliţiştii din Sectorul 6 au amendat sute de comercianţi în luna decembrie

1.670 de persoane au fost amendate cu suma totală de 400.000 de lei, în perioada Sărbătorilor de iarnă!

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite