Portretul-robot al bărbatului care l-a înjunghiat pe poliţistul din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Capitalei a făcut public portretul robot al bărbatului care a înjunghiat un poliţist FOTO Poliţia Capitalei
Poliţia Capitalei a făcut public portretul robot al bărbatului care a înjunghiat un poliţist FOTO Poliţia Capitalei

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au făcut public portretul-robot al bărbatului suspectat că a înjunghiat, sâmbătă dimineaţă, un poliţist aflat într-o staţie de tramvai din Sectorul 6 al Capitalei. Potrivit descrierii, agresorul are în jur de 1,80 metri înălţime şi vârsta cuprinsă între 25-28 de ani.

Din portretul robot făcut de poliţişti reiese că bărbatul căutat are o înălţime de 1,75-1,80 metri, constituţie atletică, tenul deschis şi părul blond-şaten. De asemenea, suspectul are ochii căprui, sprâncenele subţiri, iar la monmentul comiterii faptei, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă sau cu un hanorac cu glugă de culoare deschisă: gri sau bej.

Totodată, acesta purta pantaloni de tip blue jeans şi era încălţat cu o pereche de pantofi sport de culoare albă.

Un poliţist a fost înjunghiat într-o staţie de tramvai din Capitală 

Un poliţist în vârstă de 21 de ani a fost înjunghiat, sâmbătă dimineaţă, în staţia de tramvai Crângaşi, din sectorul 6 al Capitalei. Tânărul agent era în timpul liber când a fost agresat, iar după incident a fost internat de urgenţă la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Poliţistul lucrează la Secţia 20 din Bucureşti şi a fost înjunghiat în zona abdomenului, în jurul orei 5.00, în staţia de tramvai 41 din zona pieţei Crângaşi, considerată cu risc ridicat de infracţionalitate. Agresorul nu a fost încă identificat.


Potrivit unor martori, agresorul i-ar fi cerut victimei o ţigară, după care ar fi scos un cuţit şi l-ar fi înjunghiat pe poliţist în zona abdominală.

Reprezentanţii Spitalului Universitar au declarat, sâmbătă, că „pacientul are mai multe plăgi şi va rămâne internat, starea lui fiind stabilă“.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz, mai mulţi martori fiind audiaţi. „Aşa cum ştiu că lucrează Poliţia Capitalei, cred că, în cel mult 24 de ore, autorul acestui atac va fi identificat şi reţinut. A început audierea mai multor martori. Sunt două variante pe carele luăm în calcul: fie agresorul ştia că tânărul este poliţist şi a avut ceva de împărţit cu el, fie vorbim despre un atac spontan, banditesc, mai ales dacă ţinem cont că zona în care s-a produs tragedia, Crângaşi, este una cu potenţial mare de infracţionalitate”, a declarat, pentru Realitatea TV, sâmbătă, Dumitru Coarnă, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.

Până în acest moment, agresorul nu a fost prins.

Pe aceeaşi temă:

Un tânăr poliţist a fost înjunghiat, sâmbătă dimineaţă, în staţia de tramvai Crângaşi din Bucureşti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite