UPDATE Isterie în Bucureşti: o femeie susţine că hingherii au bătut-o şi au prins-o cu lasoul pentru a-i lua câinele, un maidanez adoptat. Poliţia nu ştie nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câini maidanezi agresivi la Constanţa

O femeie din Sectorul 6 al Capitalei susţine că a fost atacată, astăzi după-amiază, de hingheri, în timp ce îşi plimba patrupedul, un câine comunitar pe care l-a adoptat în urmă cu trei ani. Deşi bucureşteanca spune că i-au sărit în apărare agenţii locali, Poliţia nu confirmă incidentul.

UPDATE 21.10 Contactaţi de reporterii adevarul.ro, angajaţii INML au confirmat faptul că femeia a ajuns în această seară la Institut. „Nu putem să vă spunem mai mult .Este adevărat, femeia a ajuns în această seară la noi“, au declarat angajaţii INML.

Caterina Mororoiu (32 de ani), din Bucureşti, a declarat pentru adevarul.ro: ”Mergeam cu câinele în lesă, pe strada Sibiu din Drumul Taberei. Lângă mine au venit trei hingheri, care au vrut să-mi ia câinele, un maidanez pe care l-am adoptat acum trei ani. Am scăpat lesa din mână, hingherii m-au agresat cu lasoul, m-au împins şi am căzut. Am răni la mâini şi la coloana vertebrală. Hingherii mi-au prins câinele şi l-au închis în cuşcă. Cineva a sunat la Poliţie, a venit un echipaj destul de repede şi, atunci, hingherii au dat drumul la câine”. 

Deşi acuzaţiile femeii sunt foarte grave, aceasta nu a ajuns astăzi la Poliţie pentru a face reclamaţie. ”Voi face sâmbătă dimineaţă plângerea”, a spus Caterina Mororoiu. De asemenea, femeia a refuzat să meargă la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a ieşit de la Institutul Naţional pentru Medicină Legală, în această seară. 

Nici reprezentanţii Poliţiei Capitalei, nici cei ai Poliţiei Locale nu confirmă incidentul. ”Până în acest moment, nu a fost înregistrată nicio plângere. Nu a ajuns nimic la noi”, a declarat pentru adevarul.ro Răzvan Popa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale. 

„Toţi din jurul ei strigau la ea: Criminalo, criminalo, dai de mâncare la câini!“, a precizat, pentru adevarul.ro, sora femeii.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei susţin că, până în acest moment, nu a fost înregistrată nicio plângere referitoare la acest caz. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite