Prăjitura Prinţesei, savurată de sute de bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de bucureşteni s-au delectat cu prăjitura servită la nunta Prinţesei Victoria, fata cea mare a Regelui Carl XVI Gustaf a Suediei, cu Daniel Westling. Desertul a fost oferit gratuit astăzi de magazinul IKEA, cu ocazia nunţii prinţesei.

Cei care au venit la Ikea pentru a face cumpărături au primit la intrare un voucher pentru o trataţie cu cafea şi Prăjitură Prinţesei (ediţie de nuntă) gratuite, în restaurantul IKEA.

„Peste 500 de clienţi IKEA au primit astăzi prăjitura. Ne aşteptăm ca să mai vină încă pe atâţia până la sfârşitul programului”, a spus una dintre vânzătoare. 
IKEA România s-a alăturat evenimentului ce va fi sărbătorit în întreaga Suedie şi i-a invitat pe români să petreacă alături de ei.

Astfel, între 14 şi 20 iunie, toţi copiii costumaţi în prinţi sau prinţese care au trecut pragul marelui magazin au primit gratuit un "Meniu pentru Copii", o prăjitură şi o răcoritoare. Astăzi, în ziua nunţii, prăjitura a fost oferită tuturor vizitatorilor, numai că pentru adulţi sucul a fost înlocuit de cafea.

Nuntă de 2,4 milioane de euro

Prinţesa Victoria a Suediei s-a căsătorit astăzi cu alesul său, Daniel Westling.

Ceremoniile de la Stockholm sunt o sărbătoare pentru întreaga ţară scandinavă şi nu numai. După ceremonie, la Palatul Regal va avea loc un dineu la care vor participa familiile regale din Europa şi Asia, numeroase personalităţi politice suedeze şi europene, membri ai parlamentului şi numeroşi şefi de stat. În total vor fi 1.200 de invitaţi ce vor ridica cheltuielile de nuntă la 2,4 milioane de euro.

Printre numele cunoscute se numără Prinţul moştenitor Haakon şi Prinţesa Mette Marit a Norvegiei, prinţii William şi Harry ai Marii Britanii, dar şi Principesa Margareta şi Principele Radu, ce vor reprezenta familia regală a României la ceremoniile oficiale.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite