Preţurile apartamentelor din Bucureşti, pe sectoare: care sunt cele mai ieftine cartiere în care poţi locui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blocuri în cartierul Ferentari din Capitală FOTO Adevărul
Blocuri în cartierul Ferentari din Capitală FOTO Adevărul

În ansamblu, preţurile apartamentelor noi în Bucureşti au fost stabile în 2014. Pe segmentul apartamentelor vechi se constată un interval de preţuri solicitate puţin mai ridicat faţă de apartamentele noi din zonele periferice.

Proximitatea mijloacelor de transport in comun si a facilitatilor este elementul care sporeste pretul acestor apartamente, arata o analiza a NAI Romania. Iata cum arata preturile de cerere ale apartamentelor vechi pe sectoare si care sunt cele mai ieftine cartiere din Bucuresti.

Ferentari - În Sectorul 5, Ferentari este cel mai ieftin cartier din Capitala, preturile apartamentelor fiind cuprinse intre 625 si 725 euro pe mp.

Alexandriei - Potrivit datelor din cel mai recent raport de piata al NAI Romania, preturile pe mp al locuintelor din Alexandriei, Sector 5, sunt cuprinse intre 650-750 euro mp.

Progresului-Giurgiului - In acest cartier din Sectorul 4 preturile pe mp ale apartamentelor sunt cuprinse intre 725 si 850 euro.

Giuleşti - In acest cartier din Sectorul 6 al Bucureştiului, apartamentele au preturi cuprinse intre 750 si 825 euro pe mp.

Citeşte continuarea pe wall-street.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite