Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Primăria Capitalei a demarat aplicarea celui de-al treilea tratament pentru combaterea căpuşelor

1
28 Jun 2022 18:03:52
Autor: Cristina Morozan
Produsul biocid folosit pentru combaterea căpuşelor este SOLFAC TRIO EC 140. Foto ilustrativă: facebook Nicusor Dan
Produsul biocid folosit pentru combaterea căpuşelor este SOLFAC TRIO EC 140. Foto ilustrativă: facebook Nicusor Dan

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin Compania Municipală Eco Igienizare, a demarat, marţi, aplicarea celui de-al treilea tratament pentru combaterea căpuşelor, din cele patru programate anul acesta în Capitală.

Potrivit unui comunicat transmis de PMB, operaţiunile de combatere a căpuşelor se desfăşoară pe toate zonele cu vegetaţie, parcuri, grădini publice, locuri de agrement, cimitire, spaţii şi terenuri aferente imobilelor cu spaţii destinate locuinţelor colective (asociaţii de locatari/proprietari, cămine de elevi, locuinţe sociale etc.). 

Produsul biocid folosit pentru combaterea căpuşelor este SOLFAC TRIO EC 140. Acesta este aprobat de Ministerul Sănătăţii şi nu pune în pericol sănătatea oamenilor sau a animalelor. 

Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti a pus la dispoziţie numărul de Dispecerat non-stop - 0752.041.898  şi email sesizari@cmeib.ro, unde cetăţenii pot face sesizări şi reclamaţii în legătură cu apariţia unor focare de infestare în Capitală.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Tomescu Tom
28.06.2022, 20:11:03

Și ANAF-ul ...cică începe vânătoarea de căpușe pe 1 Iulie .. în toată țara ..😜 . . " Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin Compania Municipală Eco Igienizare ... " nu ar putea să facă mai des aceste tratamente ... prin zona Parlamentului ???????? Cică-i pandemie de căpușe pe acolo ...

Modifică Setările