Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Primăria Capitalei: De duminică se va desfăşura o nouă acţiune de combatere a ţânţarilor

1
31 Jul 2021 17:20:33
Autor: Andreea Ghiorghe
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că va demara un nou tratament de combatere a ţânţarilor începând de duminică. Acesta va fi al şaselea tratament în acest scop.

Activitatea de dezinsecţie va fi realizată prin Compania Municipală Eco Igienizare şi se va efectua zilnic, în intervalul orar 21.30 - 5.30, notează Agerpres. Aceasta va acoperi următoarele zone:

-Sectorul 1 - 1.264 de străzi, 27 de parcuri, nouă baze sportive, 21 de unităţi militare, 10 cimitire, 17 spitale, trei complexuri studenţeşti, două locaţii ale TVR, Grădina Zoologică;

-Sectorul 2 - 1.026 de străzi, 38 de parcuri, două baze sportive, trei unităţi militare, şapte cimitire, 13 spitale;

-Sectorul 3 - 768 de străzi, opt parcuri, şase baze sportive, trei cimitire, trei spitale, un complex studenţesc, o unitate militară;

-Sectorul 4 - 643 de străzi, şase parcuri, o bază sportivă, opt unităţi militare, şapte cimitire, nouă spitale;

-Sectorul 5 - 1.002 de străzi, 11 parcuri, cinci baze sportive, 20 de unităţi militare, nouă cimitire, trei spitale;

-Sectorul 6 - 657 de străzi, 16 parcuri, o bază sportivă, 20 de unităţi militare, 10 cimitire, un spital.

Operatorii CMEIB S.A. acţionează cu 12 utilaje de mare capacitate (ULV) şi cu şase autoutilitare Dokker, dotate cu atomizoare portabile de tip fogger, substanţa folosită fiind insecticidul MICROSIN.

„Tratamentele de combatere a ţânţarilor adulţi se realizează de la periferia Capitalei către interiorul oraşului şi se vor aplica pe spaţiile verzi de pe aliniamentele stradale, pe spaţiile verzi din zonele rezidenţiale, în parcurile aflate în administrarea Municipalităţii, precum şi pe spaţiile verzi ale instituţiilor subordonate PMB (spitale, cimitire, cămine de elevi, locuinţe sociale, parcări de reşedinţă etc.)”, precizează PMB.

Ultimul tratament s-a desfăşurat pe durata a nouă zile operaţionale, în perioada 21-30 iulie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

imsi2 imsi2
31.07.2021, 18:27:29

Da foarte bine dar parca companiile alea erau pe esafod trebuiau decapitate decimate desfiintate si chemati privatii cu care se laudau mucusor orban barna (kkniul) csolosj si r, bogdan care aveau pompele de flituit lasate de bunicii si bunicile lor cu care se despaducheau ei cand se duceau sa l vada pe Bratianu, USR istii nu se duceau ca pe vremea aia parintii lor studiau istoria PCR la doftana. Uite ca se pare ca companiile au fost mai barbate au stat fara bani o perioada ca aia cu pompele de flit ziceau ca ce aia s bani ca ei au utilaje istorice de epoca si ca trebuie platiti ca atare asa ca in disperare de cauza Mucusor care acum era in situatia penibila ca nu se putea autodenunta adica el primar sa se dea in judecata a apelat tot la nenorocita aia infiintata de Firea. Cred ca dilema asta l afectat profund pe primarul general si de aia s a tuns ca sa nu trebuiasca sa l despaducheze tot o angajata a unei companii infiintate de Firea. ii bine ca omorirea tantarilor se face noaptea din 2 motive cel putin: tantarii dorm la ora aia si se vor trezi morti dimineata dorm si aia de la Agent Green care altfel ar face manifestatii impotriva omoririi atitor tantari in special a unor specimene deoasebite aduse si aclimatizate cu greu la noi aia de pe Nil. Ce dac aia dau o boala sa facem bine sa stam in casa fiindca altfel invadam spatiul vital al tantarilor care sunt in dreptul sa si apere teritoriul fix ca si ursii care s si ei indreptatiti sa ne manince.

-26 (26 voturi)
Modifică Setările